Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Θέλουν να τρέξουν στην ΑΕΚ!!

Θέλουν να τρέξουν στην ΑΕΚ
Είναι η διαπίστωση πως η υπομονή του κόσμου εξαντλείται;

Είναι η αναστάτωση που δημιουργήθηκε μετά τα σενάρια που μιλούσαν για «ναυάγιο»;

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, από την ΑΕΚ διαρρέεται πρόθεση να «τρέξουν» οι διαδικασίες της εισόδου του Δημήτρη Βιντιάδη.

Οι συνεργάτες του Έλληνα εφοπλιστή συνέχισαν τις επαφές με μάνατζερ και παίκτες και στόχος είναι να τις ολοκληρώσουν ως το τέλος της εβδομάδας, ούτως ώστε από την επόμενη να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Η φήμη που αναπαράχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ήθελε διατεθειμένο τον Βιντιάδη να αποσύρει το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ. Από τη διοίκηση ωστόσο δήλωσαν παντελή άγνοια για κάτι τέτοιο, ενώ πειστικότερη διάψευση προήλθε από το ότι οι συνεργάτες του Έλληνα εφοπλιστή βρέθηκαν κανονικά και πάλι στα Σπάτα για να συνεχίσουν τις επαφές με τους πιστωτές.

Στη συνεργασία που είχαν λοιπόν επί πέντε ώρες περίπου με τον Ανδρέα Δημητρέλο, οι Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς προχώρησαν τις συζητήσεις με παίκτες και μάνατζερ. Δίνοντας προτεραιότητα στις περιπτώσεις που «καίνε» λόγω πιθανών κυρώσεων (Σάχα, Νασούτι, κλπ) και εισπράττοντας γενικά -τόσο θετικές, όσο και αρνητικές απαντήσεις.

Το θετικό ωστόσο που προκύπτει είναι η πρόθεση που διαρρέεται να υπάρχει για επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων και ολοκλήρωσή τους ως την Παρασκευή. Ως τότε θα επιδιωχθεί να υπάρχουν τελικά συμπεράσματα για κάθε υπόθεση (μαζί με κάποιες των προμηθευτών που παραμένουν σε εκκρεμότητα).

Κι αφού γίνει μια… σούμα, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο θα έχει «κουρευτεί» η οφειλή των 8 εκατ. ευρώ που έχει η ΑΕΚ πέραν του Δημοσίου, να υπάρξει πρόσφορο έδαφος ώστε η είσοδος των Βιντιάδη και Χάρις να δρομολογηθεί από την επόμενη εβδομάδα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: