Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Τα "άντερα" του Λίνεν

Θέλει "άντερα" αυτό που έκανε ο Εβαλντ Λίνεν την Τετάρτη.

Τα "άντερα" του Λίνεν
Να πάει, δηλαδή, στο γήπεδο Καραϊσκάκη για να «κατασκοπεύσει» εκ του σύνεγγυς τον Ολυμπιακό τη στιγμή που πριν από λίγο καιρό είχε ρίξει «καρφιά» για τους Πειραιώτες.
Για όσους το έχουν λησμονήσει, ήταν 12 Οκτωβρίου όταν ο Γερμανός τεχνικός παρουσιάστηκε από την ΑΕΚ με μπηχτές για τους «ερυθρόλευκους». Τότε που είχε αναφωνήσει: «Οχι, πήγα εκεί. Ωχ Θεέ μου...» μόλις άκουσε «Ολυμπιακός» από τα χείλη της Αγγελικής Αρκάδη (της διευθύντριας επικοινωνίας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ) η οποία απαριθμούσε τις ομάδες του βιογραφικού του.
Και δεν ήταν μόνο αυτή η στιγμή που εμπεριείχε και αυτοσαρκασμό. Ο Λίνεν είχε φροντίσει να «αδειάσει» εκείνη τη μέρα τον Ολυμπιακό, δηλώνοντας πως «το 2008 έπρεπε να είχε πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ. Το άξιζε 100%, αλλά για άλλους λόγους το έχασε» (υπονοώντας την υπόθεση Βάλνερ).
Υστερα απ' όλα αυτά, θα περίμενε κάποιος ότι ο Γερμανός τεχνικός θα έστελνε προχθές στο Καραϊσκάκη κάποιο μη αναγνωρίσιμο συνεργάτη του, ωστόσο δεν «κώλωσε» και επισκέφτηκε ο ίδιος το φαληρικό γήπεδο με το μπλοκάκι του ανά χείρας.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: