Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ο Κατσουράνης «χτυπάει» την πόρτα του ΠΑΟΚ!!

Και τυπικά παρελθόν αποτελεί από χθες ο Κώστας Κατσουράνης από τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας άσος έλυσε τη συνεργασία του με την «πράσινη» ΠΑΕ και είναι πλέον ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο σύλλογο, έχοντας ήδη πατήσει τα 33 του χρόνια.
Ο «Κατσούρ», έχοντας ήδη παίξει στο εξωτερικό στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπενφίκα, δε φαίνεται να συγκινείται ιδιαίτερα από την προοπτική μιας νέας μεταγραφής σε ξένη ομάδα, θέλοντας να παραμείνει στην Ελλάδα. Έτσι, εάν προκύψει κάποια πρόταση από τη Σούπερ Λίγκα θα την εξετάσει πολύ σοβαρά, όπως είναι φυσιολογικό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Μ», ο ίδιος φρόντισε να μάθει για τα νέα δεδομένα στον ΠΑΟΚ και τις προοπτικές που έχουν ανοιχτεί με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη. Και από τη στιγμή που στη χώρα μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να καλύψει απόλυτα το κασέ του, αλλά δύσκολα θα πήγαινε στο λιμάνι, η αμέσως επόμενη ομάδα που οικονομικά είναι ισχυρή είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μπορεί να καλύψει ένα μέρος των απαιτήσεών του.

Έντονο ενδιαφέρον, αλλά
λιγοστές οι πιθανότητες

Ο Κατσουράνης, λοιπόν, έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον και δεν έχει κρύψει την επιθυμία του για μια τέτοια συνεργασία, αλλά το ζήτημα είναι εάν και ο ΠΑΟΚ θα το ήθελε. Βεβαίως, εν πολλοίς η απόφαση εξαρτάται από τον Γιώργο Δώνη, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι υπέρ του έμπειρου χαφ, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό που σκέφτονται στην Τούμπα είναι ότι υπάρχει μια πλειάδα πολύ καλών παικτών στη μεσαία γραμμή και ίσως να ήταν μεγάλο ρίσκο να προσθέσουν έναν ακόμη με υψηλό κασέ και γενικότερα να προχωρήσουν για έναν 33χρονο παίκτη. Σημαντικό ρόλο σε αυτήν τη σκέψη -και πιθανή απόφαση- παίζει το γεγονός ότι όπως και το καλοκαίρι που υπήρξε θέμα με χαφ, ο Δώνης επιμένει πολύ στον Εργκούς Κάτσε, και καλά κάνει από τη στιγμή που ο μικρός τον δικαιώνει απόλυτα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Προσφάτως μάλιστα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε και σε επέκταση του συμβολαίου του. Υπάρχουν επίσης και οι Γκαρσία, Φωτάκης, Λάζαρ, που είναι και τα… βαριά χαρτιά στη μεσαία γραμμή της ομάδας του Δικεφάλου κι έρχονται από πίσω οι νεαροί και πολλά υποσχόμενοι Κώστας Παναγιωτούδης και Στέλιος Κίτσιου.

Ο πρώτος και τελευταίος
λόγος ανήκουν στην ομάδα

Φυσικά ο Κατσουράνης είναι ένας μέσος με μεγάλη εμπειρία, υγιής, με πολλές παραστάσεις σε διεθνές επίπεδο και μπορεί να βοηθήσει και ως στόπερ. Όμως, η ηλικία του, σε συνδυασμό με το κασέ του, δεν καθιστούν εύκολη τη συγκεκριμένη υπόθεση, με τον πρώτο και τελευταίο λόγο να ανήκουν σε κάθε περίπτωση στον ΠΑΟΚ.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: