Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Αϊδινίου: «Λαχείο για τον Ηρακλή ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Κώστα Αϊδινίου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον Πέτρο Καζά και τον Πρόεδρο της ομάδας.


Αρχικά αναφέρθηκε στον Πέτρο Γκαζά:

«Είναι άδικο να φεύγουν τόσο νωρίς σπουδαίοι άνθρωποι όπως ο Πέτρος. Ήταν ένας πολύ καλός μου φίλος και έκανε σπουδαία δουλειά στον Ηρακλή, έφυγε πολύ νωρίς. Τα τελευταία χρόνια η κοινωνία ξεχνάει αλλά ο Ηρακλής τιμά και θυμάται σπουδαίους ανθρώπους που έχουν περάσει από την ομάδα».

Για τον Πρόεδρο της ομάδας:

«Δεν το γνώριζα τον Πρόεδρο, ήταν μια δική του επιθυμία να έρθουμε κοντά. Ο Ηρακλής μόνο οφέλη μπορεί να έχει από αυτό. Η πρώτη μου εντύπωση είναι πως ο Παπαδόπουλος είναι λαχείο για τον Ηρακλή, έχοντας δίπλα του ανθρώπους όπως ο Μανίκας και ο Παπαδόπουλος αυτούς γνωρίσαμε χθες. Αυτοί οι άνθρωποι βάλανε την ομάδα σε ένα πλάνο. Πρέπει να αποφύγουμε το παρελθόν και να κοιτάζουμε το μέλλον».

Για την ομάδα:

«Δεν την έχω δει καθόλου την ομάδα γιατί έλειπα πολύ καιρό έξω. Είναι ένας «Μαραθώνας» το πρωτάθλημα με πολύ καλές ομάδες και σίγουρα θα είναι δύσκολα. Θέλει βοήθεια και στηρίξει από όλους».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: