Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ: Ζερμάν Σιστιακόφ, η νέα ρωσική «άφιξη»

Και το όνομα αυτού, Ζερμάν Σιστιακόφ. Ο λόγος για τον Ρώσο συνεργάτη του Ιβάν Σαββίδη που αφίχθη το βράδυ της Τετάρτης (7/11) στη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει ρόλο στον ΠΑΟΚ.
Ο Σιστιακόφ ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής στην Ανζί και πλέον μετά την αποδοχή της πρότασης του Ιβάν Σαββίδη προαλείφεται για προϊστάμενος του ποδοσφαιρικού τμήματος του «Δικεφάλου του Βορρά».
Ο Ρώσος συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη έχει κάνει σπουδές πάνω στο αθλητικό μάνατζμεντ, ενώ έχει θητεία και στη ρωσική μπασκετική λίγκα.
Ο Σιστιακόφ που θα γίνει μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, ήρθε χθες και σε πρώτη φάση θα μείνει δέκα ημέρες στη συμπρωτεύουσα, για να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες πληροφορίες (τουλάχιστον όσες χρειαστεί να συγκεντρώσει από άμεση παρατήρηση, γιατί σίγουρα έχει ενημερωθεί για όσα πρέπει να γνωρίζει…). Στη συνέχεια, θα αναχωρήσει για τη Ρωσία για να ρυθμίσει κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες και θα επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση.
Ο Ιβάν Σαββίδης έλεγε εδώ και καιρό πως θα φέρει κάποιον άνθρωπο που είναι σύμβουλός του σε ποδοσφαιρικά θέματα και πιθανότατα ο Σιστιακόφ είναι αυτός στον οποίο αναφερόταν, καθώς έχει γνώση του αντικειμένου και γνωρίσει πώς μπορεί να «τρέξει» μια ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία, αφού το αντικείμενο της Μαρίας Γκοντσάρεβα είναι το καθαρά οικονομικό κομμάτι.
Ο Ρώσος σύμβουλος του μεγαλομετόχου έχει συναντηθεί ήδη με τον Ζήση Βρύζα και τη Μαρία Γκοντσάρεβα και το μόνο που απομένει είναι να αποσαφηνιστεί και επίσημα ο ρόλος του στον ΠΑΟΚ.
* Η φωτογραφία είναι από το Paok24.com



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: