Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Θα του φτιάξει το… ίματζ!!

Θα του φτιάξει το… ίματζ
Είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο χαρισματικούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Όλα όσα κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ελάχιστοι μπορούν να τα πετύχουν.

Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο το μόνο που δεν κάνει είναι να ασχοληθεί με την δημόσια εικόνα του, ώστε να μην δίνει την εικόνα του νάρκισσου και του αλαζόνα.

Για αυτό τον λόγο προσφέρθηκε να του φτιάξει το ίματζ ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, που είναι διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού Al Jazeera Sport.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από τον ισπανικό τύπο, ο πρόεδρος της Παρί θέλει να ασχοληθεί με την δημόσια εικόνα του Πορτογάλου σούπερ σταρ, ενόψει και της απονομής της «χρυσής μπάλας». Μάλιστα το Al Jazeera Sport έχει κανονίσει μία συνέντευξη με τον Ρονάλντο, ενώ θα προχωρήσει και στην δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ, που θα έχει θέμα την καθημερινότητα του ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, ώστε να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο τον βλέπουν οι φίλαθλοι.

Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να χαρακτηριστούν αλτρουιστικά τα κίνητρα του Αλ Κελαϊφί, καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία του να φέρει στην Παρί τον Ρονάλντο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: