Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Χαραλαμπίδης- Βογιατζής: «Δεν χωρίζει τίποτα Απόλλων-Οδυσσέα»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκαν οι Αχιλλέας Χαραλαμπίδης και Στέφανος Βογιατζής. Οι δύο πρόεδροι μίλησαν για την πρωτοβουλία που πήραν οι δύο ομάδες ώστε να μην ξανά γίνουν τα ίδια επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν πριν από δύο χρόνια και για τη νέα αρχή στη σχέση των δύο ομάδων.

Αρχικά μίλησε ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης:

«Πήραμε μία πρωτοβουλία οι δύο ομάδες και κάναμε μία συζήτηση για το παιχνίδι ώστε να μην ξανά γίνουν τα ίδια επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν πριν από δύο χρόνια. Με την προηγούμενη διοίκηση του Οδυσσέα Κορδελιού δεν είχαμε συνεργασία ούτε φιλία και στο ποδόσφαιρο αυτό πρέπει να είναι αρχή όλων των ομάδων. Δεν έχουμε τίποτα με καμία ομάδα και απλά μας χωρίζουν 90 λεπτά στο γήπεδο. Μιλήσαμε με την διοίκηση του Οδυσσέα και καταλάβαμε ότι οι απόψεις μας συμπίπτουν. Οι σημερινοί διοικούντες του Κορδελιού θέλουν ότι και εμείς το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Συνέχισε ο Χαραλαμπίδης λέγοντας:

«Θα ήθελα να πω ότι είναι μία νέα αρχή για την καλή σχέση των δύο ομάδων και να δείξουμε εμπράκτως ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον αγώνα της Κυριακής. Βέβαια εμείς θέλαμε και τον κόσμο μας μαζί όμως υπήρχε ένα έγγραφο από το υπουργείο αθλητισμού που τόνιζε ότι πριν από δύο χρόνια υπήρξαν σοβαρά προβλήματα με τα επεισόδια και το έλαβαν σοβαρά υπόψη τους».

Επίσης αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας τονίζοντας:

«Θα πορευτούμε με μεγάλα προβλήματα και δεν είναι άλλο από το οικονομικό. Από την στιγμή που δεν υπάρχει συμπαράσταση από τους επιχειρηματίες της περιοχής. Σίγουρα πάντως το κακό είναι γενικότερο και δεν είναι μόνο στην Καλαμαριά».


Ο πρόεδρος του Οδυσσέα Κορδελιού, Στέφανος Βογιατζής τόνισε:

«Καταρχήν θέλω να πω ότι με συνδέουν πάρα πολλά. Πρόκειται για δύο προσφυγικά σωματεία και θέλουμε από την πλευρά μας να γίνει το καλύτερο δυνατό παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Αποφασίστηκε από την πλευρά της αστυνομίας να μην μετακινηθούν οι οπαδοί του Απόλλωνα όμως εμείς από την πλευράς μας θα θέλαμε να έρθουν στο γήπεδο. Πρόκειται για δύο ιστορικές ομάδες που θα προσφέρουν πολύ ωραίο θέαμα και μας χωρίζουν μόνο 90 λεπτά. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα άλλο. Εμείς από την πλευρά μας θα το κάνουμε μία γιορτή τον αγώνα. Θα έπρεπε και πιο νωρίς να δείξουμε ότι δεν μας χωρίζει τίποτα κάνοντας ας πούμε ένα φιλικό παιχνίδι».

Για τις δυσκολίες τις οικονομικές στον Οδυσσέα τόνισε ο Στέφανος Βογιατζής:

«Σίγουρα έχουμε και εμείς οικονομικές δυσκολίες. Με την ελάχιστη επιχορήγηση που παίρνουμε δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στην πολύ δαπάνη κατηγορία. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας μιας και πάντα ο Οδυσσέας στηριζόταν στον κόσμο του. Για αυτό τον λόγο κάναμε μία νεανική ομάδα και ρίξαμε το μπάτζετ μας. Στηριζόμαστε στα νέα παιδιά και θέλουμε την στήριξη του κόσμου».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: