Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Λαζάρ, τα νεύρα σου...

Οι αποβολές του Κοστίν Λάζαρ που "πληγώνουν" εις ...διπλούν τον "Δικέφαλο" αλλά και που κάνουν κακό και στην προσωπική του εικόνα.

Λαζάρ, τα νεύρα σου...
Μπορεί φέτος να μην έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο Κοστίν Λάζαρ είναι... ασήμαντος για τον ΠΑΟΚ. Εφόσον βρεθεί σε καλή μέρα είναι γεγονός πως μπορεί να δώσει πολλά στον "Δικέφαλο", ο οποίος όμως τον "χάνει" για το ματς με τον Πλατανιά λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αφού πρώτα λόγω των νεύρων του "καρδιοχτύπησε" τους "ασπρόμαυρους" στον κυριακάτικο (4/11) αγώνα.
Η ανόητη ενέργεια του Ρουμάνου να πετάξει μπουκάλι στην κερκίδα των φίλων των "κυανέρυθρων" είχε ως αποτέλεσμα να δει την απ' ευθείας κόκκινη (στο 44') και εξαιτίας του να κινδυνέψει πολύ στην διάρκεια του ματς ο ΠΑΟΚ καθώς δέχτηκε αφόρητη πίεση από την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Αυτή ωστόσο δεν ήταν η μόνη αποβολή του Λάζαρ που θέτει σε... κίνδυνο τον "Δικέφαλο" και που δεν δικαιολογείται.
Αποβολές ξανά με Ραπίντ και Ολυμπιακό
Το κακό ξεκίνησε από πέρυσι όταν αποβλήθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα 76'. Μετά από ένταση που υπήρξε ανάμεσα στον ίδιο και τον Τζεμπούρ και φάουλ που έκανε, αντίκρισε την απ' ευθείας κόκκινη. Κάπου εκεί τελείωσαν και οι όποιες ελπίδες είχε ο "Δικέφαλος" να "ξαναμπεί" στο παιχνίδι μειώνοντας στο σκορ (ήταν 0-2) καθώς μετά την αποβολή του δεν έγινε καμία φάση.
Σε ένα ακόμη ματς που ο Λάζαρ αποβλήθηκε σε μια χρονική περίοδο που ο ΠΑΟΚ ήταν με την πλάτη στον τοίχο, ήταν το φετινό παιχνίδι με την Ραπίντ Βιέννης στην Τούμπα για τον θεσμό του Γιουρόπα Λιγκ.
Το σκορ ήταν 1-1, ο "Δικέφαλος" πίεζε για να "γυρίσει" τον αγώνα και ο Ρουμάνος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (στο 74') μετά από αδικαιολόγητο δυνατό μαρκάρισμα. Μάλιστα μετά το τέλος του παιχνιδιού ο ίδιος αντιλαμβανόμενος το λάθος του, ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση άσχετα αν οι "ασπρόμαυροι" τελικά κέρδισαν με 2-1.
Το... διπλό κακό
Το θέμα είναι πως εκτός του ότι ο Λάζαρ έχει αποβληθεί σε πολύ άσχημες στιγμές αγώνων με απερίσκεπτες ενέργειές του, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τον υπολογίζει στην συνέχεια λόγω τιμωρίας, την στιγμή που δεν έχει και το πιο... μεγάλο βάθος στον πάγκο του.
Με λίγα λόγια ο Ρουμάνος κάνει διπλό κακό στον "Δικέφαλο", ενώ σίγουρα "χαλάει" και την δική του εικόνα μειώνοντας κατά κάποιο την αξία του με την έντονη κριτική που δέχεται (ειδικά μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ο Γιώργος Δώνης ήταν ο πρώτος που του τα... έχωσε). Το μόνο σίγουρο είναι πως απαιτείται στο μέλλον μεγάλη προσοχή από τον ίδιο που δεν δικαιολογείται ξανά να κάνει κάτι αντίστοιχο και να μην μπορεί να... ρεγουλάρει τα νεύρα του.
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: