Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Γρήγορα ναι, βιαστικά όχι…!!

Γρήγορα ναι, βιαστικά όχι…
Η αναζήτηση για μεταγραφική ενίσχυση έχει αρχίσει στον Παναθηναϊκό. Ο Χίλτον Άρμστρονγκ πρέπει να θεωρείται παρελθόν και αναμένεται-αν δεν έχει αποδεσμευτεί ως την Παρασκευή-να μείνει εκτός δωδεκάδας στο ματς με τη Χίμκι στο ΟΑΚΑ.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του «χτενίζουν» την αγορά αναζητώντας όχι έναν σέντερ, αλλά κατά σε πρώτη φάση έναν πάουερ φόργουορντ με ικανότητα στο μακρινό σουτ για να πλαισιώσει τον Άντι Πάνκο. Οι «πράσινοι» δεν λένε όχι και σε έναν σούτινγκ γκαρντ που θα έχει καλές οργανωτικές ικανότητες, αλλά φαίνεται πως στην παρούσα φάση δεν αποτελεί προτεραιότητα και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Ντέργουιν Κίτσεν.

Προτάσεις έχουν φτάσει δεκάδες στα γραφεία της ΠΑΕ από μάνατζερ για παίκτες. Ανάμεσά τους ο Ντεζουάν Σάμερς, του 24χρονου φόργουορντ (2,03μ.), που είχε ένα απογοητευτικό πέρασμα από τη Σιένα πέρυσι, ενώ δεν στέριωσε σε Πίστονς και Χόρνετς.

Οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν ακόμη ξεχωρίσει κανέναν παίκτη και δεν θέλουν να κάνουν μεταγραφή για το θεαθήναι. Προτίθενται να προχωρήσουν άμεσα σε προσθήκη παίκτη, αλλά όχι να κάνουν κάποια βιαστική επιλογή. Κάποια, δε, δεν αποκλείουν να κάνουν υπομονή μέχρι το Δεκέμβρη, όταν και ολοκληρώνεται η πρώτη φάση της Ευρωλίγκας και θα γίνουν διαθέσιμοι κάποιοι αξιόλογοι παίκτες από ομάδες που δεν θα συνεχίσουν εκτός Top 16.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: