Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Έβαλε την υπογραφή ο Κόλεμαν

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ήθελε να μιλήσει με τον Τζερόμ Κόλεμαν προκειμένου να του εξηγήσει τον ρόλο του στην ομάδα του Άρη, να τον βοηθήσει να πάρει πιο εύκολα την απόφαση του να έρθει άμεσα στην Θεσσαλονίκη.

Ο Αμερικανός γκαρντ πήρε την απόφαση του και την επιβεβαίωσε βάζοντας την υπογραφή του στο συμβόλαιο που είχε στην κατοχή του και το οποίο έστειλε στα γραφεία της ΚΑΕ, επικυρώνοντας την συμφωνία με τον Άρη. Αμέσως η διοίκηση συζήτησε με τον Βαγγέλη Αγγέλου προκειμένου να προχωρήσει ή όχι την συμφωνία με τον Αμερικανό. Η εισήγηση του Έλληνα τεχνικού ήταν θετική, προκειμένου να έρθει άμεσα στην Θεσσαλονίκη ο Αμερικανός γκαρντ, έχοντας συμφωνήσει για έναν μήνα και ανάλογα με την απόδοση του θα παρθεί η απόφαση για επέκταση του συμβολαίου του για μερικούς ακόμα μήνες ή μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο Τζερόμ Κόλεμαν πλέον μπαίνει στην διαδικασία εξασφάλισης των απαραίτητων εγγράφων ώστε να πάρει την αθλητική του βίζα και να μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα και να μπορέσει να αγωνιστεί όσο γίνεται γρηγορότερα με την ομάδα του Άρη.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του Άρη ο Τζερόμ Κόλεμαν αναμένεται στην Θεσσαλονίκη μέσα στο Σαββατοκύριακο και από την Δευτέρα θα είναι κανονικά στις προπονήσεις έχοντας δικαίωμα να αγωνιστεί στην αναμέτρηση εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Πατρών, ενώ δεν προλαβαίνει να είναι παρών για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Όσον αφορά τον Τζέρεμι Χαντ, έχει συμβόλαιο μέχρι τις 26 Νοεμβρίου και θα παραμείνει στο δυναμικό του Άρη μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία. Μετά λοιπόν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (25 Νοεμβρίου), θα αποφασίσει ο Βαγγέλης Αγγέλου αν θα τον κρατήσει και για ακόμη έναν επιπλέον μήνα στην ομάδα ή θα διακοπεί η συνεργασία. Ουσιαστικά ο Άρης θα έχει για δύο παιχνίδια (Απόλλων Πατρών εκτός, ΠΑΟΚ εντός) δύο Αμερικανούς (Κόλεμαν και Χαντ) με μηνιαίο συμβόλαιο, για τους οποίους την τελική απόφαση μετά το πέρας της συμφωνίας θα πάρει ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: