Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

«Κάτω τα χέρια απ΄ τον Ντε Ρόσι!»

«Κάτω τα χέρια απ΄ τον Ντε Ρόσι!»
Ούτε να το σκέφτονται το ενδεχόμενο να πουληθεί ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι δε θέλουν οι οπαδοί της Ρόμα. Οι φίλοι των «τζιαλορόσι», θορυβημένοι από τις φήμες και τα περιστατικά που δείχνουν πως ο έμπειρος μέσος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την ομάδα, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα σχέδια της διοίκησης με ένα πανό που ανάρτησαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Το μέλλον του Ντε Ρόσι είναι κάτι παραπάνω από… χλωμό στη Ρόμα. Ο Ζντένεκ Ζέμαν αρνείται να τον χρησιμοποιήσει στη γνώριμη θέση του, ενώ τον άφησε κι εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Αταλάντα.

Έξάλλου, ο γενικός διευθυντής του συλλόγου Φράνκο Μπαλντίνι παραδέχτηκε πως η ομάδα είναι ανοικτή σε τυχόν προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή.

Έτσι, οι οπαδοί της Ρόμα σήκωσαν ένα πανό που απευθυνόταν στους διοικούντες με το οποίο θέλησαν να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους για αυτή την εξέλιξη: «Μπαλντίνι, Σαμπατίνι (σ.σ. ο τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος για τις μεταγραφές), Ζέμαν, κάτω τα χέρια από τον Ντε Ρόσι!».

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει ήδη συνδεθεί με πιθανή μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ κάποια σενάρια τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του στην Αγγλία.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: