Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Χακόμπο- Σταφυλίδης: «Συνέχεια στις νίκες»

Ωραίες στιγμές με μικρούς και μεγάλους φίλους του ΠΑΟΚ πέρασαν χθες οι Κώστας Σταφυλίδης και Σανθ Χακόμπο. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου βρέθηκαν το απόγευμα στην μπουτίκ της ΠΑΕ, στην Τούμπα, όπου και μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με φιλάθλους. Αμφότεροι συνομίλησαν και με τους παραβρισκόμενους, μέσα σε ευχάριστο κλίμα, με τον κόσμο να ζητάει νίκη επί του Πλατανιά την Κυριακή στην Τούμπα, και τους παίκτες να απαντούν μ? ένα στόμα ότι οι νίκες πρέπει να συνεχιστούν για πολύ ακόμα…

«Για να έχει αξία το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη οφείλουμε να κερδίσουμε τον Πλατανιά στην έδρα μας» τόνισαν οι δύο «ασπρόμαυροι» αθλητές, οι οποίοι όμως δεν έμειναν μόνο σε αυτό. «Υπάρχει μπροστά μας ο Πλατανιάς και στη συνέχεια ακολουθούν τα δύο ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Θέλουμε συνέχεια με νίκες γενικώς» ήταν το μήνυμα των Χακόμπο και Σταφυλίδη, οι οποίοι με χαμόγελο και χαρά δε σταμάτησαν να υπογράφουν σε φωτογραφίες, αυτόγραφα, τετράδια και ό,τι άλλο τους έδινε ο κόσμος.

Η παρουσία των δύο ποδοσφαιριστών ήρθε να προστεθεί σε αυτήν των Λόρενς και Ρομπέρ, που είχαν βρεθεί στην μπουτίκ την προηγούμενη εβδομάδα, με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου να σκοπεύουν να καθιερώσουν σε εβδομαδιαία βάση την επίσκεψη δύο αθλητών της ομάδας στο «ασπρόμαυρο» κατάστημα.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: