Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Τζέραρντ: «Θα ήθελα να δουλέψω με τον Μουρίνιο»

Τζέραρντ: «Θα ήθελα να δουλέψω με τον Μουρίνιο»
Το 2005 έφτασε μια ανάσα από το να υπογράψει στην Τσέλσι και να δουλέψει με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Τελικά ο Στίβεν Τζέραρντ παρέμεινε στη Λίβερπουλ και δεν βρέθηκε ποτέ υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού. Ωστόσο δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης και την επιθυμία του να συνεργαστεί μαζί του.

Την ίδια εκτίμηση φαίνεται πως τρέφει και ο Μουρίνιο για τον αρχηγό της Λίβερπουλ, αφού επιχείρησε δύο συνεχόμενες χρονιές να τον πάρει στην Τσέλσι, ενώ τον προσέγγισε και πριν δύο χρόνια, όντας προπονητής στη Ρεάλ.

Πσρόλα αυτά ο Τζέραρντ δεν ενέδωσε και παρέμεινε στην αγαπημένη του ομάδα: «Θα ήθελα να παίξω για τον “Special One”», δήλωσε ο 32χρονος ποδοσφαιριστής.

«Τον καιρό που μού έκανε για πρώτη φορά κρούση, η Λίβερπουλ δεν διεκδικούσε τίτλους, οπότε, ναι, το σκέφτηκα. Τελικά είπα όχι, όπως και την επόμενη χρονιά. Εκείνος μου ξαναπρότεινε να συνεργαστούμε πριν δύο χρόνια, στη Ρεάλ. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να ξεκινήσουν και πόλεμο για να πάνε είτε στη Μαδρίτη, είτε στη Μπαρτσελόνα. Αλλά εγώ δεν είμαι έτσι, απλά δεν ήταν δυνατόν να γίνει», κατέλεξε ο Τζέραρντ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: