Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Βελλίδης: «Βάλαμε τον Άρη πάνω απ΄ όλα»

Τη δική τους… ανάκριση, στον τερματοφύλακα του Άρη και έναν εκ των πλέον έμπειρων παικτών της ομάδας, τον Μάρκο Βελλίδη, πραγματοποίησαν χθες οι σπουδαστές αθλητικής δημοσιογραφίας των ΙΕΚ Ξυνή. Ο νεαρός πορτιέρο των «κίτρινων» βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αλλά δέχθηκε με προθυμία να απαντήσει σε δεκάδες ερωτήσεις για την πορεία του στον Άρη, για την Εθνική ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να μπει σε ορισμένες λεπτομέρειες για την περσινή –τραγική εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου- χρονιά για τον σύλλογο.
Είναι χαρακτηριστικό πως μεταξύ άλλων ο Μάρκος Βελλίδης, τόνισε: «πέρσι ήμασταν απλήρωτοι, κάναμε προπόνηση και δεν είχαμε νερό στα αποδυτήρια, αλλά πάνω από όλα βάλαμε την ομάδα και το όνομα του Άρη. Φτάσαμε σε οριακό σημείο, αλλά βάλαμε όλοι πάνω από όλα τον Άρη». Όταν ρωτήθηκε για τις σκέψεις για το μέλλον του και την συνέχεια της καριέρα του είπε: «Στο μυαλό και την καρδιά μου τον πρώτο λόγο έχει ο Άρης». Συγκεκριμένα, ορισμένες από τις απαντήσεις που έδωσε:

-Για το φετινούς του στόχους: «Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με της ομάδας. Όταν κερδίζει η ομάδα κερδίζω και εγώ. Όσο πια ψηλά πάει η ομάδα, τόσο περισσότερα θα κερδίσω κι εγώ». Για το ενδεχόμενο να παίξει στο εξωτερικό: «Σίγουρα είναι κάτι το ενδιαφέρον και δεν θα έλεγα όχι αν ανοίξει μια τέτοια προοπτική. Αυτή τη στιγμή όμως δεν μου αρέσει να σκέφτομαι διάφορα υποθετικά σενάρια. Κοιτάω τον Αρη και μόνο».

-Για το συμβόλαιο του που λήγει: «Έχουμε κάνει κάποιες φιλικές συζητήσεις με τη διοίκηση, ωστόσο δεν έχουμε μιλήσει για κάτι συγκεκριμένο. Έχουμε μείνει σε συζητήσεις και πιστεύω πως το επόμενο διάστημα θα μιλήσουμε. Θα ήταν χαρά μου να μιλήσω με τη διοίκηση για το ενδεχόμενο να ανανεώσω το συμβόλαιο του. Στον Αρη περνάω όμορφα, έχω γίνει ένα με την ομάδα και τον κόσμο της και θα είμαι χαρούμενος αν συνεχίσω».

-Για τα διοικητικά προβλήματα: «Τα διοικητικά προβλήματα επηρεάζουν όλη την ομάδα. Ξέρουμε την κατάσταση και μείναμε το καλοκαίρι υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Πέρσι «πέρσι ήμασταν απλήρωτοι, κάναμε προπόνηση και δεν είχαμε νερό στα αποδυτήρια, αλλά πάνω από όλα βάλαμε την ομάδα και το όνομα του Άρη. Φτάσαμε σε οριακό σημείο, αλλά βάλαμε όλοι πάνω από όλα τον Άρη. Ελπίζουμε η συνέχεια να είναι καλύτερη και να βρούμε μια ηρεμία. Προσωπικά εγώ το καλοκαίρι θα δω πως θα εξελιχθούν τα διοικητικά και έπειτα θα πάρω τις αποφάσεις μου».

Ένας από τους σπουδαστές, έθεσε στον Βελλίδη το ερώτημα αν ο Άρης θα παλέψει κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος για να σώσει την κατηγορία. Εκεί, η απάντηση του Καστοριανού τερματοφύλακα ήταν αν μη τι άλλο κατηγορηματική, αφού επισήμανε χαρακτηριστικά: «Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα για την παραμονή. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και σε καμία περίπτωση δεν θα κινδυνέψουμε».

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για το πώς ένιωσε όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στον Άρη, ο Μάρκος Βελλίδης, απάντησε: «Ήμουν πανευτυχής εκείνη την ημέρα. Δεν θα ξεχάσω ότι το τηλέφωνο δεν σταμάτησε να χτυπάει. Εκείνη τη μέρα δεν είχα καταλάβει πόσο σημαντική για τη ζωή μου και την καριέρα μου θα ήταν η μεταγραφή μου στον Άρη. Η πρώτη φορά που το κατάλαβα όμως, ήταν όταν αγωνίστηκα για πρώτη φορά στο γήπεδο μας».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: