Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Πεδουλάκης: «Να δείξουμε χαρακτήρα»

Πεδουλάκης: «Να δείξουμε χαρακτήρα»
Την σημαντικότητα του παιχνιδιού απέναντι στην Χίμκι τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης, σε δηλώσεις του πριν το παιχνίδι της πέμτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας (Παρασκευή 9/11, 21:00).

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού επεσήμανε τους κινδύνους που κρύβει το ματς κόντρα στους Ρώσους, τονίζοντας ταυτόχρονα τα αδύνατα σημεία τους.

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η Χίμκι είναι μία ομάδα που βασίζεται στην δημιουργία κυρίως με τον Πλάνινιτς και στο παιχνίδι του Λόντσαρ στο λόου ποστ. Έχουνε εξαιρετικούς σουτέρ και μπορούν να «σκοτώσουν» οποιαδήποτε ομάδα μέσα σε λίγα λεπτά» ήταν τα λόγια του και πρόσθεσε:

«Παρόλα αυτά έχουν μειονεκτήματα, όπως όλες οι ομάδες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε χαρακτήρα και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση μέσα από τον αγώνα».

Ο Γιόνας Ματσιούλις με την σειρά του δήλωσε:

«Η Χίμκι είναι μια πραγματικά καλή ομάδα, ισορροπημένη. Γνωρίζω τον προπονητή τους (σ.σ. Κουρτινάιτις) και τον τρόπο που σκέφτεται. Δουλεύουν σκληρά και ποτέ δεν τα παρατάνε μέσα στον αγώνα είτε αγωνίζονται εντός είτε εκτός έδρας. Πιστεύω πως θα γίνει μεγάλη μάχη για την νίκη. Έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: