Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Eισαγγελέας για την Τούμπα

Παπαστεριανός, Νταμαρλής, Αγγελούδης κλήθηκαν σήμερα να καταθέσουν στον αθλητικό εισαγγελέα για την επίθεση στην καταπακτή.

Eισαγγελέας για την Τούμπα
Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ανήκει στο παρελθόν. Σύμφωνοι. Υπάρχει όμως και… τρίτο ημίχρονο, το οποίο «παίζεται» ακόμη και δεν έχει τελειώσει…

Ο αθλητικός Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης κάλεσε για σήμερα το πρωί στις 12 στο γραφείο του τον Μανώλη Παπαστεριανό, τον Ερωτόκριτο Νταμαρλή και τον Νίκου Αγγελούδη, προκειμένου να καταθέσουν για τα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα στην καταπακτή της Τούμπας, μετά το τέλος εκείνου του αγώνα.
Όπως είναι γνωστό, η αποστολή του ΑΡΗ κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση από… «εύσωμους κύριους» κατεβαίνοντας στα αποδυτήρια και ότι οι Παπαστεριανός, Νταμαρλής, Γιαννιώτας χτυπήθηκαν από σεκιουριτάδες!

Σε ότι αφορά τον Αγγελούδη, ο εισαγγελέας τον κάλεσε να δώσει κατάθεση για το περίφημο «σεξ και βία» που γράφτηκε στο matrix  του γηπέδου για κάποιες στιγμές.

Για το τελευταίο είναι γνωστό ότι ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη κατά του Στέφανου Αθανασιάδη, επειδή πρώτος το έγραψε στο tweeter του (όλος περιέργως όμως, η υπόθεση πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή).

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη μετά τη σημερινή παρέμβαση του αθλητικού Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης και ο Άρης ζητάει το αυτονόητο: Την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων για να μπει επιτέλους ένα τέλος σε παραβατικές συμπεριφορές.allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: