Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Βαρούχας: «Οι δηλώσεις Καραμελίδη υποθάλπτουν τη βία»

O καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» και μίλησε για τη δήλωση του προέδρου της ΚΕΔ Γιώργου Καραμελίδη για τη διαιτησία στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας του Άρη με τη Βέροια.

Για την τοποθέτηση του Καραμελίδη για τη διαιτησία στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας του Άρη με τη Βέροια:

«Το αυτονόητο είναι όποιος κάνει λάθη να τιμωρείτε. Ο Καραμελίδης θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός, η δήλωσή του είναι ατυχής και απορώ γιατί δεν βγήκε να πει ότι την είπε μέσα από φόρτιση. Απορώ πως ο Αθλητικός εισαγγελέας δεν επενέβη. Τέτοιες δηλώσεις υποθάλπτουν τη βία.

Είναι αυτονόητο ότι ο παρατηρητής διαιτησίας θα πρέπει να κάνει το σωστό, αυτό που ισχύει για όλους τους διαιτητές να ισχύει και για τον Κουκουλάκη. Όταν βγήκε η νέα διοίκηση με τον Σαρρή είπε ότι κάνουμε μια νέα αρχή και ακούγοντας αυτές τις δηλώσεις είναι σίγουρα πισωγύρισμα, απορώ πως δεν έκανε κάποια παρέμβαση ο Πρόεδρος.

Πιστεύω ότι τη δήλωση αυτή την έκανε επειδή πρώτα έβγαλε η Βέροια την ανακοίνωση, αλλά πρέπει να είσαι επιφυλακτικός όταν είσαι πρόεδρος της ΚΕΔ. Πιστεύω ότι το έχει καταλάβει τώρα και θα το έχει μετανιώσει. Λάθη γίνονται στο ποδόσφαιρο, η δήλωσή του όμως ήταν ατυχής. Θα έπρεπε να τοποθετηθεί και να πει ότι ήταν μια λάθος δήλωση που την παίρνει πίσω».

Για τη γενική διαιτησία του Πρωταθλήματος:

«Ο Δούρος κάνει καλούς ορισμούς. Βλέποντας και τα λάθη που γίνονται στην Ευρώπη θα έλεγα ότι είναι καλά τα δήγματα γραφής μέχρι τώρα».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: