Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Μίτσελ: «Θέλουμε όλο και περισσότερα»

Η κατάκτηση του πρώτου τίτλου του σαν προπονητής δεν… χαλαρώνει τον Μίτσελ. «Οι απαιτήσεις για τον Ολυμπιακό είναι μεγάλες και θέλει όλο και περισσότερα», τόνισε σε συνέντευξή του στη Marca.

Μίτσελ: «Θέλουμε όλο και περισσότερα»

«Νιώθω πολύ περήφανος, αλλά τώρα πρέπει να κερδίσουμε και το Κύπελλο, αφού σε αυτόν τον σύλλογο οι απαιτήσεις είναι πάντοτε οι μεγαλύτερες», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός στη Marca σε συνέντευξη που έχει τίτλο «Ο Μίτσελ άνοιξε την τροπαιοθήκη».

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Από τότε που ανέλαβα την τεχνική ηγεσία, η ομάδα έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Στο ματς με την ΑΕΚ παίξαμε πολύ καλά και φτάσαμε σε μια πειστική νίκη. Απολαμβάνουμε αυτόν τον τίτλο με ηρεμία, αφού όταν ήρθα εδώ, η αλήθεια είναι πως είχε ήδη κατακτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτό ήταν το 40ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει περισσότερα από όλες τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες μαζί», πρόσθεσε.

Ήδη ο Μίτσελ έχει το βλέμμα στο μέλλον. «Ήδη ετοιμάζουμε τα σχέδιά μας για την επόμενη σεζόν. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εδώ πολύ καλές ιδέες, σωστή οργάνωση και μια εξίσου καλή ομάδα, είναι ένας προπονητής που απολαμβάνει τον καθολικό σεβασμό. Όλοι οι παίκτες είναι συνηθισμένοι πλέον στο ισπανικό στιλ παιχνιδιού», ανέφερε.

Όσο για τη θέση που κατέχει η συγκεκριμένη επιτυχία στην προπονητική του καριέρα, είπε: «Για μένα, υπήρξε επίσης πολύ σημαντική στιγμή όταν τερματίσαμε με τη Χετάφε στην έκτη θέση και πήραμε το εισιτήριο για το Κύπελλο UEFA. Τώρα, με αυτή την επιτυχία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχουμε το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, αλλά το επαναλαμβάνω, ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και θέλει όλο και περισσότερα».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: