Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Βοργιάς: «Ήταν μια απαξιωτική χειρονομία και όχι υβριστική συμπεριφορά»

Ο πρώην πρόεδρος επιτροπής ορισμού διαιτητών, Σωτήρης Βοργιάς, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου μίλησε για τη φάση της κόκκινης του Σαλπιγγίδη. Ακόμη, ο κ. Βοργιάς σχολίασε και την πρόσληψη του Λάζαρου Πολατιάν ως τιμ μάνατζερ στον Άρη.

Αναλυτικά το σχόλιό του:

«Για μένα είναι ξεκάθαρη η φάση. Οι διαιτητές πανε στα γήπεδα με στόχο να μην αδικήσουν μια ομάδα και όχι να είναι αντικειμενικοί και αμερόληπτοι. Αν είχαν στόχο οι διαιτητές και οι επόπτες του αν κάνουν ένα καλό παιχνίδι την κίνηση του Σαλπιγγίδη θα τη θεωρούσαν ως μια απαξιωτική χειρονομία και χαλαρή διαμαρτυρία και όχι μια μούντζα με πρόθεση και σκοπό. Και η τιμωρία του θα είναι 4+2 δηλαδή 6 αγωνιστικές. Πιστεύω πως θα σκύψουν όλοι πάνω από αυτό το θέμα και η τιμωρία θα παει 2+1. Ο Σαλπιγγίδης είναι ποδοσφαιριστής με ήθος και σπανίζουν τέτοιοι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι θλιβερό να κυνηγάν τέτοιους αθλητές με ήθος σαν του Σαλπιγγίδη».


Για την πρόσληψη του Λάζαρου Πολατιάν ως Μάνατζερ στον Άρη:

«Όλη η Θεσσαλονίκη δεν είχε έναν μάνατζερ να πάρει, έπρεπε να πάρει τον Πολατιάν; Δεν πήγε στον Εδεσσαϊκό και πήγε στον Άρη; Τέτοιοι μάνατζερ να λείπουν από τον Άρη».


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: