Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Δαμανάκης: «Ο ΠΑΟΚ θα πάρει φέτος το Κύπελλο»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Δαμανάκης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά, την άδικη όπως χαρακτήρισε αποβολή του Σαλπιγγίδη αλλά και για τον Άγγελο Αναστασιάδη.


Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πλατανιά:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, για εμάς τους Χανιώτες που έχουμε να δούμε καιρό καλή μπάλα. Κέρδισε ο πιο σοβαρός και ο πιο έμπειρος. Ο Πλατανιάς είχε μια άκαρπη υπεροχή. Οι μεγάλες ομάδες θέλουν δύο ευκαιρίες για να τελειώσουν το παιχνίδι».

Ο ΠΑΟΚ φέτος είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες, πειθαρχημένη και του χρόνου σίγουρα και με κάποιες προσθήκες θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Στο παρελθόν έχουμε χάσει πρωταθλήματα από μικρές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο μπήκε για να κερδίσει, πήρε αυτό που ήθελε. Είχαμε κάποια θέματα με τις κόκκινες αλλά για μένα ήταν απαράδεκτο από τον διαιτητή».

Για τη φάση της αποβολής του Σαλπιγγίδη τόνισε:

«Ήμουν παρά πολύ κοντά, σχεδόν 10 μέτρα από το περιστατικό. Ο Σαλπιγγίδης έκανε μια κίνηση χωρίς πρόθεση. Ο Δημήτρης πρέπει να έχει ειδική μεταχείριση γιατί είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και δεν πρέπει να έχει αυτή τη μεταχείριση από τους διαιτητές. Δεν είχε κανένα σκοπό να μουντζώσει, δεν ήταν ανοιχτή η παλάμη του. Αν τον απέβαλε γιατί τον μούντζωσε, τότε κακός τον απέβαλε. Θεωρώ άδικη την αποβολή του».

Για τον Πλατανιά είπε:

«Έχω μιλήσει με τον Άγγελο και βρεθήκαμε και πριν το ματς στα αποδυτήρια. Έχει καλή ομάδα και προσπαθεί να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Έχει όμως ένα κενό στη μέση της άμυνας. Από εκεί δέχονται τα περισσότερα γκολ. Αν καταφέρει να κερδίσει την Κυριακή πιστεύω ότι θα πάνε καλά τα πράγματα. Δεν έχει φιλάθλους η ομάδα γιατί δεν είναι η ομάδα της πόλης».

Για τον Αναστασιάδη και το αν έχουν βρεθεί στο διάστημα που βρίσκεται στην Κρήτη:

«Έχουμε μιλήσει και στη διάρκεια θα βρεθούμε και από κοντά, δεν έχουμε πρόβλημα με τον Άγγελο. Έχει πίεση αυτή τη στιγμή και τον καταλαβαίνω απόλυτα.

Έχει ποδοσφαιριστές που είναι μεν καλή αλλά όχι για τη Σούπερ Λίγκα. Είναι καλοί αλλά δεν μπορούν να αποδώσουν αυτό που πρέπει για τη Σούπερ Λίγκα».

Για το ενδεχόμενο να υπάρχουν τρεις ομάδες από την Κρήτη του χρόνου στη Σούπερ Λιγκ:

«Είναι η συγκυρία, μακάρι να γίνει. Ο Πλατανιάς είναι υγιής ομάδα, ο ΟΦΗ απ? ότι γνωρίζω έχει οικονομικά πρόβλημα, για τον Εργοτέλη δεν ξέρω. Μακάρι του χρόνου ο ΠΑΟΚ να κατέβει τρεις φορές στην Κρήτη και αν τον δω τρεις φορές».

Για τη συζήτηση που είχε με τον Ιωσηφίδη:

«Ο Κώστας μου είπε ότι θέλει να ξεχάσει τα παλιά. Έχουν μπει ξένοι άνθρωποι στην ομάδα και έχουν αλλάξει όλα προς το καλύτερο».

Τέλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάκτηση του Κυπέλλου:

«Ο ΠΑΟΚ θα πάρει φέτος το Κύπελλο».







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: