Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

«Έγιναν πολλά λάθη…»

Πολλά φαλτσοσφυρίγματα διέκρινε στους αγώνες του Σαββατοκύριακου για τη Σούπερ Λίγκα ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ χαρακτήρισε καλή τη διαιτησία του Γιάχου στο Φάληρο.

«Έγιναν πολλά λάθη…»
Αρκετά λάθη που διαμόρφωσαν αποτελέσματα βρήκε στις διαιτησίες των αγώνων του Σαββατοκύριακου για τη Σούπερ Λίγκα ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Πρέπει να είναι πλέον διπλά προσεκτικοί οι διαιτητές, καθώς κρίνονται πολλά για την παραμονή και την πέμπτη θέση», δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας.

Αναλυτικά η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» των Γιώργου Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλου:

Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός: «Ο Αρετόπουλος σε γενικές γραμμές ήταν καλός. Απέφυγε το μεγάλο λάθος. Είχε κάνει μια κοιλιά, αλλά σιγά-σιγά βρίσκει ρυθμό. Υπάρχει ένα οφσάιντ που δόθηκε λανθασμένα σε βάρος του Πανθρακικού στα τελευταία λεπτά».

Παναθηναϊκός-Κέρκυρα: «Ο Κουκουλάκης είναι γκαντέμης. Του κάθονται πάντα παράξενες φάσεις. Στο γκολ του Παναθηναϊκού ο Σο έχει κάνει επιθετικό φάουλ προτού γίνει το χέρι που δόθηκε πέναλτι».

Πλατανιάς-ΠΑΟΚ: «Ο Δελφάκης είχε λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο. Η δεύτερη κίτρινη στον Σταφυλίδη είναι λανθασμένη. Όσο για την άλλη αποβολή, ο διαιτητής ή ο βοηθός δεν μπορεί να δει τον πρότερο έντιμο βίο του Σαλπιγγίδη. Αν μούντζωσε ή όχι τον βοηθό μπορεί να ερμηνευτεί διαφορετικά από τον καθένα».

Skoda Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο Λαμπρόπουλος δεν έδωσε στο 59’ πέναλτι του Πάντου στον Μάνταλο. Το παιχνίδι δεν είχε άλλες φάσεις, αλλά το πέναλτι διαμορφώνει αποτελέσματα».

Άρης-Λεβαδειακός: «Ο Κομίνης σε ένα δύσκολο παιχνίδι είχε πολύ καλή παρουσία. Στο πρώτο γκολ του Άρη πρέπει να εξάρουμε τον βοηθό γιατί άφησε να συνεχιστεί το παιχνίδι βλέποντας σωστά σε μια δύσκολη φάση».

Βέροια-ΟΦΗ: «Ο Αμπάρκιολης στην εφαρμογή κανονισμού έκανε λάθη, χωρίς να κάνει κάτι σοβαρό».

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: «Ο Γιάχος φαίνεται να έχει βρει τα πατήματά του και κάνει καλές διαιτησίες. Όταν δεν ασχολείται κανείς μαζί σου, η διαιτησία σου είναι πετυχημένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: