Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Αβραάμ: «Πάνω απ’ όλα η ομάδα»

Πανευτυχής για τα γκολ που πέτυχε, αλλά και για την κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος του Ολυμπιακού, ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Αβραάμ: «Πάνω απ’ όλα η ομάδα»

«Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι επέστρεψα ύστερα από καιρό και η ομάδα κατάκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα έδειξε ένα καλό πρόσωπο και πήραμε αυτό που θέλαμε, δηλαδή τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους και στον κόσμο που μας στηρίζει. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε το ίδιο και να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια», δήλωσε αρχικά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και πρόσθεσε:

«Είναι ιδιαίτερη στιγμή που επέστρεψα μετά από καιρό. Τα γκολ δεν έχουν καμία αξία τα γκολ, αλλά η νίκη που συνδυάστηκε με το 40ό πρωτάθλημα. Αυτό με γεμίζει χαρά και ικανοποίηση».

Για τα γκολ που πέτυχε: «Είναι λίγα τα γκολ που έχω πετύχει στην καριέρα μου, αλλά για μένα πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα. Εμείς οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να συμβάλλουμε και να δίνουμε τον καλύτερο μας αυτό. Τα αφιερώνω σε όλο τον κόσμο και στον πρόεδρο που είναι πάντα δίπλα μας. Πέρασα δύσκολες στιγμές, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο, όπου θα πρέπει να βγαίνεις πιο δυνατός από τέτοιες καταστάσεις. Φυσικά, τα αφιερώνω στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: