Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Κόντε: «Τίποτα δεν τέλειωσε ακόμη»

Η διαφορά των εννιά βαθμών από την Νάπολι για τον Αντόνιο Κόντε δεν παίζει κανένα ρόλο εάν η Γιουβέντους δεν συνεχίζει να προσπαθεί σε κάθε αγώνα.

Κόντε: «Τίποτα δεν τέλειωσε ακόμη»
Η Γιουβέντους μετά την 28η αγωνιστική της Serie A απέκτησε προβάδισμα εννιά βαθμών από την δεύτερη της βαθμολογίας Νάπολι και δείχνει να βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Ωστόσο, αυτή την άποψη δεν την συμμερίζεται ο Αντόνιο Κόντε, καθώς πιστεύει ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη.

Ο τεχνικός της «γηραιάς κυρίας» θεωρεί ότι η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Οι εννιά βαθμοί είναι σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα, αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε εδώ. Η συγκέντρωσή μας θα πρέπει να είναι στο μέγιστο. Σήμερα είδαμε ότι δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι και το κερδίσαμε στο τέλος. Είναι ένα πρωτάθλημα πολύ δύσκολο και πρέπει να είμαστε σε όλα τα παιχνίδια συγκεντρωμένοι, για να μπορέσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Ενώ συγκρίνοντας το περσινό πρωτάθλημα με το φετινό, είπε: «Την περσινή σεζόν το πρωτάθλημα ήταν πιο εύκολο, επειδή δεν συμμετείχαμε στο Champions League. Φέτος τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα για εμάς και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το πρωτάθλημα, γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: