Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

«Θέλει Ευρώπη ο Σκόκο»

Ο εκπρόσωπος του Νάτσο Σκόκο μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής κι υποστήριξε πως ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη έτσι ώστε να έχει περισσότερες πιθανότητες κλήσεις στην Εθνική ομάδα ενόψει του Μουντιάλ 2014.
«Εάν εξασφαλίσει την παρουσία του στο Μουντιάλ, ο Νάτσο θα υπέγραφε μέχρι το 2018 στη Νιούελς, ωστόσο δεν μπορούμε να του κόψουμε το όνειρο να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η κλήση αποτελεί στόχο του Νάτσο. Αντίθετα, στην εθνική Αργεντινής καλούνται όσοι αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές ομάδες. Είναι πιο σημαντικά εκείνα τα πρωταθλήματα», είπε χαρακτηριστικά στο «Radio 2» ο Φαμπιάν Σολντίνι.
Ο μάνατζερ του Σκόκο είπε επίσης ότι: «Ο Παλάσιο, για παράδειγμα, έχει περισσότερες πιθανότητες να κληθεί από τη στιγμή που βρίσκεται στην Ίντερ. Όταν επρόκειτο να πάει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είχε στο μυαλό να επιστρέψει στην Αργεντινή. Επιθυμία του Νάτσο είναι να πάει στην Ευρώπη για δύο χρόνια και μετά να επιστρέψει στη Νιούελς. Η ρήτρα που έχει τοποθετήσει η Αλ Αΐν δίνει στη Νιούελς τη δυνατότητα μεταπώλησης με 1,8 εκατ. δολάρια».


πηγή: onsports.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: