Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

«Του χρόνου Αντύπα και Φουρέιρα»


Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του All Star Game, Μπρεντ Πέτγουεϊ, αποκάλυψε μέσω του gazzetta.gr πως του χρόνου θα τραγουδήσει Αντύπα και Φουρέιρα.

Ήταν το δικό του All Star Game. Και όσα χρόνια και αν περάσουν, όταν κάποιος θα θέλει να αναφερθεί στο 20ο All Star Game θα λέει «τότε που είχε τραγουδήσει ο Πέτγουεϊ και είχε κοντέψει να διαλύσει τη μπασκέτα με τα καρφώματα του»... Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντε του Ρεθύμνου έκανε τα πάντα στο All Star Game. Αμέτρητα καρφώματα κατά τη διάρκεια του ματς, πήρε τον τίτλο στον σχετικό διαγωνισμό στο ημίχρονο, ενώ πριν την έναρξη του τελευταίου δεκαλέπτου τραγούδησε Κιάμο βάζοντας... φωτιά στο κλειστό της Περιβόλας.
Ο αριστερόχειρας φόργουορντ/σέντερ μίλησε στο gazzetta.gr και εξήγησε πως τίποτα από όσα έκανε δεν είχε σχεδιάσει, αποκάλυψε τι του είπαν συμπαίκτες και αντίπαλοι στο χθεσινό ματς, έστειλε μήνυμα σε όλους τους Έλληνες και τους κάλεσε να μην τους ρίχνει ψυχολογικά αυτό που συμβαίνει με την οικονομική κρίση ενώ τόνισε πως θέλει να μείνει για πολλά χρόνια ακόμη στη χώρα μας.
Θα θυμόμαστε αυτό το All Star Game για πολλά χρόνια. Και αυτό γιατί έκανες ό,τι περνούσε από το χέρι σου για να μην ξεχάσουμε αυτό το ματς. Τα είχες σχεδιάσει όλα αυτά ή σου βγήκαν;
«(Γέλια) Χαίρομαι πάρα πολύ που έκανα τον κόσμο να περάσει καλά. Όχι, δεν είχα σχεδιάσει τίποτα. Μπήκα σε ένα γεμάτο γήπεδο και είπα μέσα μου πως πρέπει να κάνω τον κόσμο να περάσει καλά. Το All Star Game άλλωστε έχει ακριβώς αυτό τον σκοπό. Να περάσουν όλοι καλά και να ξεφύγουν από την όποια δική τους καθημερινότητα. Ελπίζω πάνω από όλα να το διασκέδασαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο και φυσικά όσοι το είδαν από την τηλεόραση. To All Star Game είναι ένα πάρτι με σκοπό να γιορτάσουμε όσα κάνουμε όλη τη χρονιά. Εντάξει, μέσα στη σεζόν υπάρχει και η πίεση του αποτελέσματος, αλλά από εκεί και πέρα δεν πρέπει να ξεφεύγει η κατάσταση. Παίζουμε μπάσκετ και ο αθλητισμός είναι πάνω από όλα διασκέδαση. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι».
Τι σου είπαν αντίπαλοι και συμπαίκτες μετά το ματς;
«Όχι κάτι ιδιαίτερο. Μου είπαν ότι το διασκέδασαν αρκετά και αυτό είναι που με κάνει ικανοποιημένο. Ωραία τα βραβεία στο All Star Game, αλλά το θέμα είναι να περνάμε καλά. Περάσαμε και ελπίζω να βοήθησα προς αυτό τον σκοπό».
Από το πρώτο κιόλας λεπτό του παιχνιδιού φάνηκε να έχεις στο μυαλό σου τον διαγωνισμό καρφωμάτων. Κόντεψες να διαλύσεις τη μπασκέτα...
«(Γέλια) Νομίζω πως όλοι οι παίκτες έδωσαν μια εξαιρετική παράσταση. Με πολλά καρφώματα, όμορφες πάσες και γενικά πολύ καλές φάσεις. Το διασκεδάσαμε όλοι και εγώ απλά προσπάθησα να κάνω ό,τι πιο θεαματικό μπορούσα».
Και αυτό ήταν το κάρφωμα στον τελικό του διαγωνισμού στο ημίχρονο;
«Είχα σχεδιάσει πολλά καρφώματα να κάνω. Και θέλω να σας αποκαλύψω και κάτι σε αυτό το σημείο. Ένιωθα λίγο άγχος καθώς όλοι περίμεναν κάτι σπουδαίο από εμένα και όλοι μου έλεγαν πως θα κέρδιζα 100%. Ευτυχώς τους δικαίωσα (γέλια)».
Το τραγούδι του Κιάμου πως προέκυψε;
«Περνούσαμε ωραία και είπα να πω και ένα τραγούδι για να ξεσηκώσω ακόμη περισσότερο τον κόσμο. Εντάξει, δεν μπορούσα να μην πω ένα ελληνικό αφού ξέρω πόσο σας αρέσουν. Και επειδή ξέρω πως οι Έλληνες περνάνε πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης, θέλω να τους πω να μην τα παρατάνε. Να τραγουδάνε κάθε μέρα. Υπάρχουν τόσα πολλά όμορφα ελληνικά τραγούδια που σου ανεβάζουν την διάθεση. Όπως λέμε και κάποιοι φίλοι μου στο Ρέθυμνο "κρίση είναι και θα περάσει". Οπότε μην σκύβετε το κεφάλι, θα περάσουν όλα».
Ξέρεις και άλλα ελληνικά τραγούδια;
«(Γέλια) Πολλά... Λατρεύω το "Ώρες-ώρες" του Αντύπα, το τραγουδάω κάθε μέρα και ξέρω ακριβώς τι εννοεί και τι λέει ο τραγουδιστής, δεν ξέρω απλά τους στίχους, αλλά γνωρίζω και τι σημαίνουν. Επίσης ξέρω πάρα πολλά τραγούδια της Φουρέιρα. Υπόσχομαι ότι τη νέα σεζόν θα τραγουδήσω Αντύπα και Φουρέιρα. Μου αρέσουν και οι Λοκομόντο. Οπότε ετοιμαστείτε για του χρόνου».

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: