Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ανεπηρέαστος από τα προβλήματα!

Δεν… ιδρώνει πλέον με τις απουσίες ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος έχει έτοιμες λύσεις μετά τις αποβολές των Σαλπιγγίδη και Σταφυλίδη στον προχθεσινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά.

Ανεπηρέαστος από τα προβλήματα
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει πλέον ο Γιώργος Δώνης με τον καταρτισμό της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ για έναν κρίσιμο αγώνα όπως είναι αυτός με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (17/03).

Ακόμη και όταν από έναν τέτοιο παιχνίδι λείπουν ποδοσφαιριστές της αξίας του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και του Κώστα Σταφυλίδη, ο 44χρονος προπονητής έχει λύσεις και προβληματίζεται μονάχα για την καλύτερη διαχείριση του ρόστερ του.

Όσον αφορά το ντέρμπι με τους «πράσινους» στην Τούμπα, ο Δώνης αναμένεται στη θέση του «Σάλπι» να χρησιμοποιήσει τον Λίαμ Λόρενς, ο οποίος είναι ανεβασμένος ψυχολογικά και στο παιχνίδι με τον Πλατανιά ξεκουράστηκε, αφού ήταν τιμωρημένος και δεν μπορούσε να αγωνιστεί.

Ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός έχει την ικανότητα να πάρει πρωτοβουλίες, να οργανώσει το παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά» και να στείλει την μπάλα στο πλεκτό.

Όσον αφορά τον παίκτη που θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, δεν είναι άλλος από τον Λίνο. Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ δείχνει αναγεννημένος τη φετινή σεζόν και παιχνίδια που προηγήθηκαν πήρε τις απαραίτητες ανάσες για να είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα με τους «πράσινους».

Μπροστά του θα είναι ο Καμαρά και όπως έχει φανεί στο παρελθόν, όταν είναι με τους Ολίσε, Λόρενς και Αθανασιάδη, μπορούν να κάνουν θαύματα.

Όσον αφορά την άμυνα, στα στόπερ θα είναι ο Κατσουράνης και δίπλα του ο Σίλντενφελντ, ενώ στα δεξιά θα είναι ο Αποστολόπουλος ή ο Κωνσταντινίδης και την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ιτάντζ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κάτσε και ο Λάζαρ, αφού ο Γκαρσία ακολουθεί πρόγραμμα μεγάλου χρονικού διαστήματος αποθεραπείας μετά από κάποιον αγώνα που ξεκινάει ως βασικός.

Θα το παλέψουν οι δικηγόροι της ΠΑΕ

Την προσεχή Πέμπτη θα κληθούν οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αποδείξουν ότι η ενέργεια του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον βοηθό του Δελφάκη δεν ήταν «έργο εξύβρισης» και απλώς πρόκειται για «ανάρμοστη συμπεριφορά».

Αυτό θα κρίνει και το ύψος της ποινής του. Αν ισχύσει το πρώτο, ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας κινδυνεύει με τιμωρία 4+2 αγωνιστικών επειδή ήταν κι αρχηγός. Αν ισχύσει το δεύτερο, ο διεθνής επιθετικός θα τιμωρηθεί λογικά με μία αγωνιστική.

Αν η απόφαση δεν είναι η αναμενόμενη, τότε ο ΠΑΟΚ θα προσφύγει και στη δευτεροβάθμια της ΕΠΟ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: