Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Δερμιτζάκης: «Θέλουμε να είμαστε ανώτεροι»

Για την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και πόσο στοίχισε στην ομάδα του, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας, ο προπονητής του Πανθρακικού, Παύλος Δερμιτζάκης.

«Το να πηγαίνεις να παίξεις με αντίπαλο όπως ο Αστέρας, μία από τις καλύτερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας και έχεις πάρα πολύ καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να πετυχαίνεις γκολ και να χάνεις στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων μένει πικρία. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι αλλά δεν το κάναμε. Όταν μια ομάδα έχει την δυνατότητα να καθαρίσει ένα ματς στο πρώτο ημίχρονο, ξοδέψαμε πάρα πολύ ενέργεια στο πρώτο μέρος. Γι? αυτό το λόγο έπρεπε να πάρουμε ένα προβάδισμα, δεν το κάναμε, ο Αστέρας πίεσε με τις αλλαγές και εμείς αρχίσαμε να θέλουμε να κρατήσουμε το ισόπαλο αποτέλεσμα» είπε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής.

Ενώ στάθηκε και στο ακυρωθέν γκολ του Πανθρακικού: «Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι καθυστερήσεις, γιατί στο 91? πετύχαμε κανονικό γκολ που θα μας πήγαινε στον παράδεισο και θα κάναμε σημαντικό βήμα και στο επόμενο λεπτό χάσαμε το γκολ. Δεν το έχουν πει πάρα πολλοί για το γκολ αυτό. Αν ήταν άλλη ομάδα ή άλλος προπονητής θα μιλούσαν για αλλοίωση αποτελέσματος. Δεν βγάζουμε ανακοινώσεις και δεν λέμε τίποτα, σεβόμαστε την Σούπερ Λίγκα. Θέλουμε να είμαστε ανώτεροι και προσπαθούμε να περάσουμε άλλα ήθη και έθιμα».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:«Η απόδοση της ομάδας είναι τέτοια που μας αφήνει να ελπίζουμε. Υπάρχουν πέντε αναμετρήσεις όπου μπορούμε να πάρουμε βαθμούς. Τα τρία παιχνίδια είναι με ομάδες που έχουν ίδιο στόχο. Πρέπει να κερδίσουμε στην έδρα μας για να έχουμε πετύχει τον στόχο μας. Αλλά και στο Χαριλάου και στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ θα πάμε για τη νίκη».

Για τον Λεβαδειακό, τόνισε: «Η εικόνα που έχει ο Λεβαδειακός δεν ταιριάζει με τον πρώτο γύρο. Και η απόδοση της ομάδας δεν είναι καλή. Έχει όμως βαθμούς που πρέπει να προσέξει αλλά είναι σε καλύτερη μοίρα από άλλες ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: