Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

«Είναι γνωστό το ήθος του Δημήτρη»

Αστεία χαρακτήρισε ο Γιώργος Κούδας την αποβολή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ενώ αποκάλυψε τι είχε συμβεί και σε εκείνον πριν από μερικά χρόνια.

«Είναι γνωστό το ήθος του Δημήτρη»
Στην χειρονομία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί από το προχθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην έδρα του Πλατανιά, αναφέρθηκε ο Γιώργος Κούδας.

Μάλιστα, ο θρύλος του «Δικεφάλου του Βορρά» θυμήθηκε ένα ανάλογο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

«Το ήθος του Σαλπιγγίδη είναι γνωστό στο πανελλήνιο. Το μαρτυρά όλη η σταδιοδρομία του», τόνισε μεταξύ άλλων ο «Μεγαλέξανδρος».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Κουδάς στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά»

«Είναι αστεία η κόκκινη κάρτα που έδειξε ο διαιτητής στον Δημήτρη. Αν ήθελε ο Δημήτρης να μουντζώσει τον διαιτητή, θα το έκανε πολύ άνετα και με τα δύο του χέρια παρατεταμένα προς το πρόσωπο του διαιτητή ή του επόπτη ή ακόμη και με το ένα χέρι παρατεταμένο. Δεν μούντζωσε ο Δημήτρης, έκανε μία απλή κίνηση που μεταφράζεται ως αγανάκτηση», ανέφερε αρχικά ο Κουδάς και στη συνέχεια στάθηκε σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί και στον ίδιο:

«Και εγώ είχα αποβληθεί πριν από αρκετά χρόνια όταν αγωνιζόμουν στον ΠΑΟΚ. Ήταν σε ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ όταν έφυγα από κανονική θέση πίσω από το κέντρο και έβγαινα μόνος με αντίπαλο τον τερματοφύλακα. Τότε, διαιτητής και επόπτης με υπέδειξαν σε θέση οφσάιντ. Αντέδρασα, σήκωσα τα δύο μου χέρια και μούντζωσα επόπτη και διαιτητή. Έτσι αποβλήθηκα. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση η δική μου αποβολή τότε, με αυτό που συνέβη στα Χανιά. Αλλά και πάλι το ήθος του Σαλπιγγίδη είναι γνωστό στο πανελλήνιο. Το μαρτυρά όλη η σταδιοδρομία του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: