Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

«Περίεργα τα συναισθήματα, αλλά…»

Στον αγώνα του Ατρομήτου κόντρα στον Πανιώνιο αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος, τονίζοντας πως θα παλέψει για τη νίκη.

«Περίεργα τα συναισθήματα, αλλά…»
Στο γεγονός ότι θα αγωνιστεί κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος, ενόψει της αναμέτρησης που θα ολοκληρώσει την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, στην οποία ο Ατρόμητος θα φιλοξενηθεί στην έδρα του Πανιωνίου (11/3, 19:30).

Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε πως πλέον είναι παίκτης του Ατρομήτου και θα κάνει ότι μπορεί για να διεκδικήσουν τη νίκη, την οποία πιστεύει ότι θα πάρουν αν παρουσιαστούν όπως πρέπει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Novasports:

Για τα συναισθήματα που θα αγωνιστεί κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του:
«Έχω αγωνιστεί ξανά κόντρα στον Πανιώνιο. Βλέπω το παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Τα συναισθήματα θα είναι λίγο περίεργα, αλλά τώρα είμαι παίκτης του Ατρομήτου και θα παλέψω για να πετύχει τους στόχους η ομάδα μου».

Για τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο:
«Κάθε παιχνίδι κρύβει δυσκολίες. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, κατά τη γνώμη μου. Ο Πανιώνιος έχει άλλους στόχους από τους δικούς μας. Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας και αν εμείς εμφανιστούμε όπως πρέπει, δεν θα χάσουμε».

Για το πώς εξελίχτηκε ο ματς με τον Πανθρακικό την προηγούμενη αγωνιστική:
«Στον Πανθρακικό στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, πιο κινητικοί και πετύχαμε ένα γκολ. Δείχναμε πιο ομάδα. Στο δεύτερο χωρίς να πάρουμε κάποια οδηγία από τον προπονητή, οπισθοχώρησε και δέχθηκε πίεση. Ο Πανθρακικός κυνήγησε τη νίκη, καθώς χρειαζόταν τους βαθμούς και μας πίεσε πολύ. Με τη συμβολή του Ράντμαν, ο οποίος έκανε το καλύτερο του φετινό παιχνίδι καταφέραμε και πήραμε το ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: