Οι παίκτες της ΑΕΚ αδίκησαν την προσπάθειά τους σύμφωνα με τον Γιώργο Τσακίρη που γράφει για το δώρο του Μανωλά στον οπαδό Τσουκαλά και τη νίκη που απαιτείται με την Βέροια!
Με την ολοκλήρωση του αγώνα στο Φάληρο οφείλω να ομολογήσω πως χαλάστηκα αρκετά... Οχι πως δεν περίμενα ότι η ΑΕΚ θα ηττηθεί από τον Ολυμπιακό, η συγκεκριμένη αγωνιστικά ΑΕΚ για την ακρίβεια, αλλά δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα το γεγονός πως υπήρχε προσπάθεια και οι ποδοσφαιριστές αδίκησαν τον εαυτό τους.
Κι εδώ βγαίνει αυθόρμητα το: Αχ ρε Κορδέρο... Διότι τη στιγμή που η Ενωση έχει ισορροπήσει απόλυτα το ματς, κρατάει σωστά την μπάλα και την κυκλοφορεί αρκετά καλά, ο αντίπαλος κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο και το γήπεδο αρχίζει την γκρίνια και τη γιούχα, έρχεται η ευκαιρία για να σκοράρει και να κάνει το... πάρτι συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Ομως φαίνεται πως δεν ήταν γραπτό του Ισπανού μέσου να κάνει το αυτονόητο και να δώσει το 5% των πιθανοτήτων που αντιστοιχούσαν στην ομάδα του να διεκδικήσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Εκεί τελείωσε το ματσάκι. Πιθανότατα δε και με το 1-1 να μην έπαιρνε βαθμό η ΑΕΚ, να δεχόταν δυο και τρία γκολ. Αλλά αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ!
Επειτα ο Ολυμπιακός άξια και δίκαια σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι έφτασε στην κατάκτηση της νίκης σημειώνοντας δεύτερο και τρίτο τέρμα, ενώ αδίκως ακυρώθηκε το τέρμα που σημείωσε ο Αμπντούν αφού καλυπτόταν...
Αν πρέπει να σταθούμε αγωνιστικά στο παιχνίδι σαφέστατα και πρέπει να σημειώσουμε πως είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να δέχεται μία ομάδα τόσο γελοία γκολ (όπως αυτό που σημείωσε ο Παπαδόπουλος) επειδή η άμυνά της λειτουργεί τραγικά σε γιόμες του αντιπάλου, ενώ στο δεύτερο γκολ ο Χολέβας κάνει τραγικό κοντρόλ και όμως δεν υπάρχει κανείς να μην του επιτρέψει να γυρίσει την μπάλα στην περιοχή.
Από πρόσωπα ξεχώρισε θετικά (και εξέθεσε τον Λίνεν) ο Δημήτρης Ανάκογλου που έπαιξε σωστά με και χωρίς την μπάλα κυρίως κάτι σημαντικό που φανερώνει καλή τακτική παιδεία. Θα τον δούμε στο άμεσο μέλλον φαντάζομαι και θα τον κρίνουμε πιο εύκολα αφού κανείς από τον πάγκο δεν σκέφτηκε να πει στον Κορδέρο να δει και δεύτερη κίτρινη στο τέλος του ματς για να αποβληθεί και να μη χάσει δυο ματς αλλά μόνο ένα...
Στον Φούντα κάποιος θα πρέπει να πει ότι δεν είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο να σουτάρει όποτε γουστάρει και ειδικά όταν έχει δυο συμπαίκτες στην αντίπαλη εστία όπως έγινε στο πρώτο μέρος με τον Κορδέρο. Στην άμυνα δεν ξεχώρισε κάποιος, δεν γίνεται άλλωστε να δέχεσαι 3 γκολ από έναν κακό Ολυμπιακό, να έχει ακυρωθεί κανονικό γκολ και να έχουν δοκάρι και άλλες φάσεις και να βρεις διακριθέντα παίκτη στην άμυνα!
Ο Λίνεν δεν θεωρώ πως έχει ευθύνες απλά δεν καταλαβαίνω γιατί βγήκε ο Φέτσης (που πήγε καλά όπως και ο Γκερέιρο και ο Ρίκκα) και όχι ο Κορδέρο και δεν μπορώ να καταλάβω την είσοδο του Αναστασόπουλου και τη σκοπιμότητα της συγκεκριμένης αλλαγής. Οπως και να 'χει επαναλαμβάνω πως δεν έχει ευθύνες και αν υπάρχει θέμα στα στημένα προφανώς θέλω να πιστεύω ότι δουλεύουν πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι στα Σπάτα ο Γερμανός, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές αλλά δεν είναι εύκολο να το διορθώσουν.
Η ΑΕΚ πρέπει να κοιτάξει παραπέρα. Να πάρει πάση θυσία τη νίκη με την Βέροια και αποτέλεσμα σε Λιβαδειά, ή Ιωάννινα. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει! Εννοείται πρώτα νίκη με την Βέροια και μετά όλα τα άλλα. Μόνο 6 βαθμούς στα δυο εντός έδρας ματς και μπορεί τουλάχιστον 3 στα εκτός έδρας παιχνίδια με Λεβαδειακό, Γιάννενα και Ατρόμητο...
 
Υγ: Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Κώστας Μανωλάς που ήθελε τόσο πολύ να σκοράρει σε βάρος της πρώην ομάδας του και τα έβαζε με τον... Θεό που δεν του έκανε το χατήρι στις κεφαλιές και το σουτ που έκανε (στο γάμο του... Καραγκιόζη βέβαια) με την ολοκλήρωση του αγώνα έτρεξε στα επίσημα και έδωσε την φανέλα του με μεγάλη λαχτάρα στον οπαδό Τσουκαλά (και όχι στον παίκτη της ΑΕΚ για να μη γίνει μπέρδεμα). Προφανώς το παιδί είναι Ολυμπιακός από μικρός και μπράβο του απλά ας πει και μία συγνώμη που πούλησε το παραμύθι του παίκτη – οπαδού της ΑΕΚ και φιλούσε το έμβλημα με τον Δικέφαλο Αετό... Και είναι επίσης φοβερό το στιγμιότυπο που ζητάει από τον Γιάχο να μην του βγάλει κάρτα (όπως φάνηκε στην τηλεόραση) και εννοείται πως η επιθυμία του γίνεται πράξη!