Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Λίνεν: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Κάτι καλύτερο από το 3-0, βάσει της προσπάθειας και της συνολικής εικόνας, άξιζε η ΑΕΚ στο χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό, όπως είπε στους παίκτες του σήμερα ο Έβαλντ Λίνεν.

Λίνεν: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
Κάποιες στιγμές ολιγωρίας στην άμυνα και 2-3 φάσεις που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν καλύτερα δεν επέτρεψαν στην ΑΕΚ να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στο χθεσινό ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως είπε στους παίκτες του ο Έβαλντ Λίνεν στην προπόνηση της Δευτέρας.

Ο Γερμανός τεχνικός πάντως δεν είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του, ενώ έδωσε το σύνθημα για το κρίσιμο ματς του Σαββάτου με τη Βέροια στο ΟΑΚΑ.

«Είχαμε μία γενικά καλή αμυντική λειτουργία. Τους κλείσαμε τους χώρους και δεν τους αφήσαμε να κάνουν όπως θέλουν το παιχνίδι τους. Πάλι όμως έγιναν λάθη στα μαρκαρίσματα στις στημένες φάσεις. Γενικά έχουμε πρόβλημα στις στημένες φάσεις και πρέπει να δουλέψουμε. Πιστεύω ότι είναι κρίμα που ενώ προσπαθήσατε πολύ μέσα στο γήπεδο δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε», είπε ο 59χρονος προπονητής.

Παράλληλα στάθηκε και στο πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. «Χρειάζεται να βάλουμε και γκολ. Πρέπει τις ευκαιρίες που δημιουργούμε να τις εκμεταλλευόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Αν έμπαινε γκολ στη φάση του Κορδέρο τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, ενώ ο Φούντας σε κάποιες περιπτώσεις βιάστηκε να τελειώσει τη φάση», τόνισε.

Γρήγορα, ωστόσο, θέλησε να βγάλει από το μυαλό των παικτών του ό,τι έγινε στο «Καραϊσκάκη» και να στρέψει την προσοχή τους στον «τελικό» απέναντι στη Βέροια. «Μας περιμένει ένα κρίσιμο ματς μπροστά μας. Πολλοί λένε ότι είναι τελικός για μας. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θέλει προσπάθεια απ' όλους και συγκέντρωση για να νικήσουμε τη Βέροια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: