Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Η ουρά κάνει τους παίκτες του στοιχήματος να «λαλήσουν»...

Μεγάλος προπονητής ο Σούλης Παπαδόπουλος. Με μια προπόνηση έκανε τον Άρη υπερομάδα.

Η ουρά κάνει τους παίκτες του στοιχήματος να «λαλήσουν»...
Τέσσερα γκολ στον Λεβαδειακό και έπεται συνέχεια. Ποιος ο Σούλης. Που έχτισε καριέρα βάζοντας έντεκα παίκτες πίσω από τη σέντρα για να παίρνει τον ένα βαθμό.

Ο Λεβαδειακός το εισέπραξε με τη σέντρα και στη συνέχεια παραδόθηκε άνευ όρων και μέτρησε άλλα τρία. Τουλάχιστον εμφανίζει μια αξιοσημείωτη σταθερότητα. Τέσσερα μέσα από την Ξάνθη, τέσσερα έξω από τον Άρη. Ποιος να του το ‘λεγε του συμπαθέστατου Γιώργου Παράσχου και να το πίστευε. Μόνο μεταφυσικές εξηγήσεις χωρούν στην αγωνιστική κατάρρευση του Λεβαδειακού που πριν από τρεις εβδομάδες έβλεπε Ευρώπη και τώρα αναγκάζεται να μετράει κουκιά για να μείνει κατηγορία.

Όσα σενάρια έχουμε όλοι γράψει ως τώρα σχετικά με την ουρά τα βγάζει νοκ άουτ η πραγματικότητα.

Ο Άρης που έφτασε τους εικοσιπέντε βαθμούς με την επιβλητική νίκη του επί του Λεβαδειακού έχει στους είκοσι έξι την ΑΕΚ και τον Πανθρακικό. Στους 27 είναι Πλατανιάς, ΟΦΗ, Βέροια. Μύλος δηλαδή. Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει κάθε λόγο να πιστεύει πως η καριέρα του σε πάγκους ομάδων της Σούπερ Λίγκας, μόλις αρχίζει. Ολα τα άλλα μπερδεύονται γλυκά. Η Ξάνθη που έριξε τέσσερα στην ωραία Λειβαδιά έχασε με την άνεση της από τον ΠΑΣ στα Πηγάδια... Οι παίκτες του στοιχήματος θα έχουν λαλήσει...

Ο Ολυμπιακός πήρε το τεσσαρακοστό και πλέκει το τέταρτο αστέρι στη θρυλική φανέλα του. Με εμφάνιση εναρμονισμένη στη γενική φετινή του εικόνα. Δηλαδή εμφανώς ανώτερος του αντιπάλου αλλά χωρίς διάρκεια ώστε να τον "σκοτώσει" και να ευχαριστήσει έτσι τους οπαδούς του που (ξανά) γέμισαν το "Γ. Καραϊσκάκης".

Η θριαμβευτική επιστροφή του Αβραάμ στη δράση είναι το πιο ευχάριστο για τον Μίτσελ. Δύο γκολ, επεμβάσεις που έδειξαν ότι δεν υπάρχει φόβος μετά τον σοβαρό τραυματισμό. Ευχάριστη εξέλιξη και για τον Φερνάντο Σάντος. Η ΑΕΚ κατέθεσε αξιοπρέπεια και έφυγε με απλές αμυχές από το Φάληρο. Οι απώλειες της έχουν να κάνουν με τις κίτρινες κάρτες που έδειξε ο Γιάχος σε Κορδέρο και Γκερέιρο. Ναι, έχει δίκιο ο Κουτσογιαννέλης στο γραφείο. Οι διαιτητές της φέρονται σαν να είναι μια μικρή ομάδα...


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: