Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Παπαδόπουλος: «Θα μπορούσε να είχε ήδη σωθεί ο Άρης»

Τον εαυτό του έχει αδικήσει μέχρι σήμερα ο Άρης, καθώς όπως τόνισε ο Σούλης Παπαδόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, οι «κίτρινοι» θα μπορούσαν να είχαν ήδη εξασφαλίσει την παραμονή τους.

Παπαδόπουλος: «Θα μπορούσε να είχε ήδη σωθεί ο Άρης»
Μόνο απόφαση… αυτοκτονίας δεν ήταν για τον Σούλη Παπαδόπουλο η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη, σύμφωνα με όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων ξεκαθάρισε πως με βάση το ρόστερ που διαθέτει η ομάδα θα έπρεπε κανονικά να είχε ήδη εξασφαλίσει την παραμονή κι όχι να παλεύει ακόμη για αυτήν.

«Νιώθουν την ανάσα μας 4-5 ομάδες πλέον», τόνισε σχετικά με το τρίποντο που πήραν οι «κίτρινοι» κόντρα στον Λεβαδειακό, ενώ υπογράμμισε πως υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί Έλληνες παίκτες και προπονητές που πρέπει να πάρουν τις ευκαιρίες τους.

Αναλυτικά, όσα είπε στους 94,6 και την εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» με τον Γιώργο Χελάκη:

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: «Δεν περίμενα τόσο ευρύ σκορ (4-0). Ωστόσο πίστευα πως θα κερδίσουμε κι ας ήμουν μόνο λίγες ημέρες στην ομάδα. Ο Άρης έδειξε πως έχει αδικήσει τον εαυτό του, με βάση και την εικόνα του. Δεν λέω πως θα μπορούσε να μπει στα πλέι οφ, αλλά θα μπορούσε να έχει ήδη σωθεί, έχοντας περίπου 32 βαθμούς. Είναι κρίμα να λέμε δυστυχώς πως πάμε για την παραμονή. Την πρώτη μέρα που ήρθα, τα πράγματα ήταν άσχημα εδώ γιατί υπήρχε κατήφεια. Τώρα υπάρχει ενθουσιασμός. Νομίζω πως θα γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Με αυτή τη νίκη που κάναμε, 4-5 ομάδες νιώθουν την ανάσα μας».

Για την απόφαση να αναλάβει τον Άρη: «Δεν ήταν απόφαση... αυτοκτονίας να αναλάβω τον Άρη. Όταν μια ομάδα σαν τον Άρη, που είναι τεράστιος σύλλογος, με 12.000 κόσμο περίπου στο γήπεδο κι ενώ υπήρχαν πολλές μαθηματικές ελπίδες σου κάνει πρόταση, δεν μπορείς να πεις όχι. Πάντα υπάρχει ρίσκο, αλλά έτσι κι αλλιώς αυτό απαιτεί η δουλειά μας. Γι' αυτό και μου αρέσει να την κάνω. Για να γίνεσαι καλός προπονητής πρέπει να δουλεύεις κι όχι να περιμένεις πότε θα έρθει μια μεγάλη πρόταση».

Για την εμπιστοσύνη στο ελληνικό στοιχείο: «Οι πολλοί νέοι στην ομάδα ήταν και θέμα συγκυριών, ωστόσο μου αρέσει το ελληνικό στοιχείο. Έχουμε πολύ ταλέντο και πρέπει να το αξιοποιήσουμε. Πέραν των καλών παικτών, υπάρχουν και Έλληνες προπονητές που είναι καλύτεροι από τους ξένους που έρχονται κατά καιρούς στην χώρα μας. Για παράδειγμα ο κ. Τσιώλης και ο κ. Δώνης που έχουν τις ομάδες τους ψηλά. Με την κρίση που υπάρχει όλες οι ομάδες πρέπει να κοιτάξουν πως θα εκμεταλλευτούν τα ελληνόπουλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: