Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Θέος: «Πετύχαμε γκολ από δουλεμένες φάσεις του νέου προπονητή»

Ο βοηθός προπονητή του Άρη, Τάσος Θέος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το πως έζησε αυτό το κρίσιμο Σαββατοκύριακο με την πρώτη ομάδα του Άρη, για το τι λειτούργησε και η ομάδα ξέσπασε αλλά και για το τι πρέπει να περιμένει για τα παιχνίδια που απέμειναν.

Για το αν συνεχίσει στην Κ17:

«Απ' τη στιγμή που καλέστηκα απ' τη διοίκηση την Παρασκευή, επικεντρωνόμαστε μόνο στην πρώτη ομάδα. Πρέπει να βγει η φετινή σεζόν με επιτυχία. Ο νέος προπονητής κοιτάει την παραμικρή λεπτομέρεια, γιατί το παραμικρό λάθος πλέον μπορεί να μας στοιχίσει.»

Για το πως έζησε αυτό το Σαββατοκύριακο στη μεγάλη ομάδα του Άρη:

«Από το βράδυ της Δευτέρας ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Δεν είχε σκεφτεί κανείς στην ομάδα ότι θα χάναμε από την Βέροια. Μέσα στην βδομάδα η διοίκηση προσπάθησε να αλλάξει το κλίμα με την έλευση του νέου προπονητή και φώναξαν και έμενα για να βοηθήσω όσο μπορώ.»

Για το που εστίασαν περισσότερο με τον Σούλη Παπαδόπουλο:

«Πρώτα έκανα μια ενημέρωση στον προπονητή για όλα τα θέματα της ομάδας. Είδαμε dvd του αντιπάλου και το Σάββατο ο κόουτς άρχισε διάφορα τετ α τετ με όλους τους παίκτες.»

Για το τι λειτούργησε και ο Άρης ξέσπασε:

«Σίγουρα λειτούργησε το ψυχολογικό κομμάτι του καινούργιου προπονητή. Πετύχαμε γκολ από δουλεμένες φάσεις του προπονητή και είχαμε και τύχη. Στα εντός έδρας παιχνίδια ο κόσμος σπρώχνει κυριολεκτικά την ομάδα και βοηθάει πάντα. Οι παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον Άρη, γνωρίζουν ότι η ομάδα είναι σε ένα τεντωμένο σχοινί και ακροβατεί, είναι συνειδητοποιημένοι.»

Για το τι πρέπει να περιμένει ο Άρης για τα παιχνίδια που απέμειναν:

«Δεν έχουμε περιθώρια να περιμένουμε κάτι από τους άλλους αντιπάλους. Πρέπει να πάρουμε όλα τα ματς ένα- ένα και να μην χάσουμε βαθμούς.»


Τέλος για την Κ- 17 πρόσθεσε:

«Φέτος είδαμε για πρώτη φορά 7-8 παίκτες από την Κ- 20 να πάνε στην μεγάλη ομάδα. Αυτό μας ικανοποίησε όλους αλλά τα παιδιά ήταν άτυχα λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Παρ? όλα αυτά όμως στάθηκαν πολύ καλά. Στην Κ- 17 υπάρχει μεγάλο ταλέντο και όταν βρεθεί ένας κορμός από την Κ- 17 και την Κ- 20, τότε ο Άρης θα πανηγυρίσει έναν τίτλο.»


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: