Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

«Χαλάσαμε την εικόνα στο τέταρτο δεκάλεπτο»

Στην καλή απόδοση του τέταρτου δεκαλέπτου στάθηκε ο Γιώργος Σκαραφίγκας, ώστε να δικαιολογήσει την ήττα του Πανελευσινιακού από τον Απόλλωνα Πατρών.

«Χαλάσαμε την εικόνα στο τέταρτο δεκάλεπτο»
Ο τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων τόνισε πως οι παίκτες του έπαιξαν με αυτοπεποίθηση στις τρεις πρώτες περιόδους, αναφέρθηκε στην τελευταία φάση που έκρινε την αναμέτρηση και γκρίνιαξε για το ότι η ομάδα έπαιζε στο Περιστέρι ως γηπεδούχος όλη τη φετινή περίοδο.

Αναλυτικά: «Η νίκη επί του Πανιωνίου μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση και με αυτή ήρθαμε σήμερα στην Πάτρα, για να παρουσιάσουμε θετικό πρόσωπο. Κάτι που καταφέραμε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, αλλά, δυστυχώς, όχι στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν δεν πιστέψαμε πως μπορούμε να νικήσουμε το παιχνίδι. Επίσης, στην τρίτη περίοδο δεν καταφέραμε να αντισταθούμε στην πίεση του Απόλλωνα.

Στην τελευταία φάση είχα ζητήσει να πάμε για δίποντο, όταν έχασε ο Αργυρόπουλος τη δεύτερη βολή, ώστε να ‘κλέψουμε’ το ματς, αλλά μπερδευτήκαμε. ‘Ανακατέψαμε την τράπουλα’ φέτος, αλλά δεν ήρθαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μεγάλο ρόλο στην πορεία μας έπαιξε και ότι για ένα γύρο παίζαμε μακριά από την έδρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: