Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

«Ταξίδευε» στο Παρίσι η Μπάρτσα!!

Το σώμα ήταν στο Βίγκο, το μυαλό στο Παρίσι! Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 2-2 με την Θέλτα, έχοντας στο νου της το προσεχές ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί Σεν Ζερμέν. 19 σερί αγώνες γκολ ο Μέσι!

«Ταξίδευε» στο Παρίσι η Μπάρτσα!
Να την κακήσεις που γκέλαρε δεν μπορείς.

Γιατί από την μία έχει... ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη την προσεχή εβδομάδα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί Σεν Ζερμέν. Έτσι, η Μπαρτσελόνα αν και προηγήθηκε, δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, μένοντας στο 2-2 με την Θέλτα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Βίγκο, καθώς προηγήθηκε στο 38' με τον Ίνσα. Η αντίδραση των Καλατανών ήταν άμεση, με τον Τέγιο να ισοφαρίζει σε 1-1 δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου. Στο 73' ήταν η ώρα του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός πέτυχε γκολ για το προβάδισμα των «μπλαουγκράνα», με τον ίδιο να βρίσκει δίχτυα για 19η σερί αγωνιστική στο ισπανικό πρωτάθλημα κι έχοντας σκοράρει κόντρα σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας, κάνοντας ακόμη ένα ρεκόρ!

Ωστόσο, στο 88' ο Ουμπίνια ισοφάρισε για το τελικό 2-2, με την Θέλτα να παίρνει ένα βαθμό που πιθανώς στο τέλος του πρωταθλήματος φανεί εξαιρετικά σημαντικός.

Πλέον, η Μπαρτσελόνα... ταξιδεύει ήδη στο Παρίσι για την πρώτη αναμέτρηση των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί Σεν Ζερμέν.


Celta de Vigo 2-2 Barcelona από goalsarena2012


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: