Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Θα φανεί… Άρης;

Μαθηματικά υπάρχουν πιθανότητες για τον Άρη να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα, όμως η χθεσινή του εικόνα προκαλεί προβληματισμό σε τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και τους οπαδούς της ομάδας.

Θα φανεί… Άρης;
Τρεις αγώνες έχουν απομείνει για τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος και στον Άρη υπάρχουν ακόμη μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Αυτή τη στιγμή οι Θεσσαλονικείς έχουν 26 βαθμούς, με τον Πανθρακικό και τη Βέροια (ένα ματς λιγότερο) που βρίσκονται από πάνω τους να έχουν 27 βαθμούς).

Οι «κίτρινοι» καλούνται να κάνουν αποδράσουν με το «τρίποντο» από την έδρα του Ατρομήτου, να κερδίσουν εντός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης και να επικρατήσουν στην έδρα της Skoda Ξάνθη.

Σε κάθε περίπτωση, το πρόγραμμα της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου δεν είναι εύκολο, όμως πρέπει να κάνει το απόλυτο για να μην πέσει στην Β’ Εθνική.

28η αγωνιστική

Πανθρακικός-ΟΦΗ
ΠΑΟΚ-Βέροια

29η αγωνιστική

ΑΕΚ-Πανθρακικός
Βεροια-Πλατανιάς

30η αγωνιστική

Πανθρακικός-Κέρκυρα
Παναθηναϊκός-Βέροια

Το θέμα, όμως, είναι ότι ο Άρης χθες δεν παρουσίασε κανένα ενθαρρυντικό στοιχείο πως μπορεί να έχει ελπίδες να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα.

Οι παίκτες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» χωρίς να γυαλίζει το μάτι τους, να μην έχουν τακτική ανάπτυξη και δεν υπήρχε κάποιος παίκτης να κάνει τη διαφορά.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι παίκτες του Παπαδόπουλου πρέπει να παλέψουν μέχρι το τέλος και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Με Ατρόμητο δεν παίζει ο Κοέλιο, ενώ οι Ζαραδούκας και Παπαστεριανός θα απουσιάσουν λόγω των αποβολών τους στο χθεσινό ματς με τον Πανθρακικό.

Από την πλευρά του, ο Αγάνθο θα απουσιάσει σε δύο από τρια εναπομείναντα ματς, αφού χθες συμπλήρωσε δέκα κίτρινες κάρτες.πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: