Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Επιστρέφει στην Τσέλσι ο Μουρίνιο – Μαζί του ο Ρονάλντο!

«Σενάρια» στην Αγγλία για επιστροφή Μουρίνιο στην Τσέλσι. Παράλληλα, υποστηρίζουν ότι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης θα πάρει μαζί του και τον Ρονάλντο.

Επιστρέφει στην Τσέλσι ο Μουρίνιο – Μαζί του ο Ρονάλντο
Καμία πιθανότητα να παραμείνει στον πάγκο της Τσέλσι και την επόμενη σεζόν δεν υπάρχει για τον Ράφα Μπενίτεθ, όπως μετέφερε ο Ισπανός τεχνικός στο φιλικό του περιβάλλον.

Ο λόγος είναι ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση των «μπλε» για να αναλάβει ξανά τα ηνία της ομάδας.

Οι σχέσεις του Πορτογάλου τεχνικού με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς έχουν επουλωθεί, ύστερα από την απόλυση του «εκλεκτού» από τον πάγκο του λονδρέζικου συλλόγου το 2007 μετά από δύο πρωταθλήματα.

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης της περσινής πρωταθλήτριας Ευρώπης εκτιμά ότι ο Μουρίνιο έχει εκκρεμότητες στην Τσέλσι και παρουσιάζεται έτοιμος να τον καλωσορίσει με το τσεκ των επιταγών ανοιχτό.

Στο Νησί εκτιμούν ότι ο 50χρονος προπονητής θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Ρεάλ Μαδρίτης, ειδικά αν καταφέρει να κατακτήσει το Champions League με τους «μερένχες».

Εφόσον αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα, ο Μουρίνιο σκοπεύει να πάρει μαζί του στο Λονδίνο και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με τους Βρετανούς, ο 28χρονος άσος δεν είναι ικανοποιημένος στη Ρεάλ και η Τσέλσι αναμένεται να δώσει περίπου 70 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: