Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Παιχνίδια που κρίνουν άνοδο και παραμονή!!

Τα παιχνίδια Καβάλα -Απόλλων Σμύρνης , Παναχαϊκή - Αναγέννηση Επανομής και Βύζας Μεγάρων - Ηρακλής Ψαχνών είναι αυτά στα οποία επικεντρώνεται το ενδιαφέρον σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση άνοδος και παραμονή καθώς το πρωτάθλημα μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία.
Αναλυτικά οι αγώνες της Κυριακής:
Καβάλα -Απόλλων Σμύρνης («Ανθή Καραγιάννη»)
Γηπεδούχοι: Το ντεμπούτο του με το δεξί στον πάγκο της Καβάλας θέλει ο Γιώργος Μαραντάς που αντικατέστησε το Νίκο Παπαδόπουλο στην τεχνική ηγεσία των «Αργοναυτών». Ο νέος κόουτς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά» θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Εντιαγέ (τιμωρημένος), Χλωρού και Πακάλτση (αμφότεροι παρακολουθούν σεμινάρια προπονητικής). Αντίθετα επιστρέφει ο Κοτίτσας που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Μακεδόνων για το παιχνίδι με τους «κυανόλευκους». Την αποστολή απαρτίζουν οι: Αποστολίδης, Παγώνης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Κοτίτσας, Τάσιτς, Ντουτσαρίδης, Πάτο, Ντόσης, Ντος Σάντος (πιθανή ενδεκάδα), Σουλογάνης, Πλιάγκας, Κούτεφ, Θεοδωρίδης, Μπρατσιάνι, Τσομπανόπουλος, Κάργας, Παπαδόπουλος και Ρεβυθόπουλος.
Φιλοξενούμενοι: Με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τους «Αργοναύτες» η «Ελαφρά Ταξιαρχία» που στοχεύει στην επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα  αλλά και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με την Καλλονή. Ο Αλέκος Βοσνιάδης άφησε εκτός πλάνων για την αναμέτρηση με την ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας τους Τσεμπερίδη (τιμωρημένος), τόε, Κοτταράς, Μπάρκογλου, Κωνσταντίνου και Ντιαλό. Η 19μελή αποστολή των «κυανόλευκων» που θα ταξιδέψει στην ακριτική πόλη απαρτίζεται από τους: Ιασωνίδη, Δεληζήση, Κιάσσο, Λεοντίου, Χατζηζήση, Καραδέμητρο, Καραμαλίκη, Διαμάντη, Γουμάγια, Μανιά, Κύργια, Κατσίκη, Κρουσταλέλη, Τσιλιγκίρη, Φαρινόλα, Αθανασίου, Χιντζίδη, Ρόβα και Καμαρά.
Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Λιανδράκης, Κουράκης (Ηρακλείου)


Βύζας Μεγάρων -Ηρακλής Ψαχνών (Εθνικό Μεγάρων)
Γηπεδούχοι: Τελικός χαρακτηρίζεται για τους «κιτρινόμαυρους» το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Εύβοιας με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους Μεγαρείς που  θέλουν να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής. Ο Ηλίας Φυντάνης θα έχει στη διάθεση του για το σημαντικό αυτό παιχνίδι τους Σιώκο, Κρολ, Νικολόπουλο και Θωμά Βλάχο που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Παναγιώτη Βλάχου. Η αποστολή της ομάδας της Δυτικής Ατικής θα ανακοινωθεί την Κυριακή λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.
Φιλοξενούμενοι: Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του με τον Παναγιώτη Τοκπασίδη στον πάγκο του θα επιδώξει ο Ηρακλής Ψαχνών προκειμένου να μείνει κοντά στις θέσεις των play-off. Μοναδικός απόντας από το παιχνίδι με τους Μεγαρείς είναι ο Λιόσης που είναι τραυματίας. Η προετοιμασία της ομάδας της Εύβοιας ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί όπου και πραγματοποιήθηκε χαλάρωμα, ενώ με την ολοκλήρωση της ανακοινώθηκε και η αποστολή των «πρασίνων» στην οποία θα βρίσκονται οι: Γ. Σικαλιάς, Μήτσης, Ζουλιώτης, Δήμου, Ρεπετσάς, Ρούτσης, Μπακομήτρος, Σέγκος, Γέσιτς, Χαϊκάλης, Μπαράνγκος (αρχική εντεκάδα),Τόλιος, Α. Σικαλιάς, Μπαλαμπάνης, Ζαχαράκης, Γκάβαλης, Αμέντολα, Πούλγκα, Στεπάνοβιτς, Μπακομήτρος, Σεοταχούλ, Ογιαρμπίντε, Πλάτανος, Λαμπρόπουλος και Ντελέκος.

Διαιτητής: Καρυοφύλλης (Πειραιά)
Βοηθοί: Σερεμέτης, Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)


Εθνικός Γαζώρου - Αναγέννηση Γιαννιτσών (Δημοτικό Σερρών)
Γηπεδούχοι: Να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί των δέκα αγώνων δίχως νίκη θέλουν οι Σερραίοι στο εντός έδρας ματς απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης για ακόμα ένα παιχνίδι έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα με την ομάδα της Πέλλας τους Σωτ. Κωνσταντινίδη, Μερεσιώτη, Κουκόλη (τιμωρημένοι), Κοσμίδη, Φελίπε (τραυματίες) και Γαλακτερό (υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία). Αντίθετα στη διάθεση του προπονητή τους τέθηκαν οι Κατσαβάκης, Γεωργιάδης και Νίρλας που ξεπέρασαν τα προβλήματα τιμωρίων και τραυματισμού που αντιμετώπιζαν. Στην αποστολή μετέχουν οι: Βαλσαμάκης, Ομπέντ, Νίρλας, Κατσαβάκης, Καπίας, Γεωργιάδης, Σαββίδης, Ναλμπάντης, Διαμαντίδης, Γαϊδαρτζής, Β. Κωνσταντινίδης, Παπαθανασίου, Χαριτίδης, Κομνηνάκης, Μουσικάκης, Αγγελακάς, Μαχαιρούδης και Γκόγκας.
Φιλοξενούμενοι: Με στόχο τη νίκη που θα δώσει το έναυσμα για την αγωνιστική της ανάκαμψη ευελπιστεί να πετύχει απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου η Αναγέννηση Γιαννιτσών. Στόχος της ομάδας του Σάββα Κωφίδη που καταστρώνει τα πλάνα του για την αρχική εντεκάδα χωρίε να υπολογίζει σε αυτά τους Λαμπάκη, Χαρμάνα (τραυματίες), Σκαθαρούδη και Τσάμη (ανέτοιμοι) είναι να καλύψει το χαμένο έδαφος των τελευταίων αγωνιστικών και να αποφύγει τις όποιες περιπέτειες σχετικά με την παραμονή της. Στη 19μελή αποστολή της ομάδας της Πέλλας συμπεριλήφθηκαν οι: Καραογλανίδης, Γκαρακλίδης, Βλαχόπουλος, Σπαθάρας, Καρπαθάκης, Σερέτης, Σαμαρόπουλος, Καρλόπουλος, Άρτσε, Καπνίδης, Καρακάσογλου, Ζαχαριάδης, Κυριακίδης, Αντρεϊνι, Ζαγοριανός, Σαπανίδης, Χατζόγλου, Σιδηρόπουλος και Τσίλογλου.
Διαιτητής: Βρακάς (Ευβοίας)
Βοηθοί: Καμπούρης, Πασχαλίδης (Ευβοίας)


Καλλονή - Πιερικός (Δημοτικό Μυτιλήνης)
Γηπεδούχοι: Να συνεχίσει τη μέχρι τώρα βαθμολογική της αναρρίχηση θέλει η Καλλονή που θα υποδεχτεί τον Πιερικό με τα προβλήματα να μη λείπουν για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ. Ο έμπειρος τεχνικός θα στερηθεί από το παιχνίδι με τους Μακεδόνες τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Χωριανόπουλου, Λεοζίνιο, Σιλιγαρδάκη, Κάντζι και του τραυματία Ντιμπαλά (ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού). Στην αποστολή του συλλόγου της Μυτιλήνης συμπεριλήφθηκαν οι Γιόνδης και Καζάκης (ο πρώτος πήρε άδεια από τη μονάδα όπου και υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, ενώ ο δεύτερος είναι ανέτοιμος). Στην αποστολή για το ματς με το συγκρότημα της Κατερίνης βρίσκονται οι: Μάππας, Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Κώτσιος, Κριπιντίρης, Λαμπρόπουλος, Γκόβας, Γάλας, Βλαστέλλης, Μαρσέλο, Βαλιός, Σερφά, Νάτσο Νέιρα, Γκονζάλες, Μανουσάκης, Μανούσος, Μάρα και Ντάμπο.
Φιλοξενούμενοι: Χωρίς τους Μπελόσεβιτς, Ελευθεριάδη, Βασιλειάδη και Ντάνι ταξίδεψε στη Μυτιλήνη για το παιχνίδι με την Καλλονή ο Πιερικός. Ο πρώτος δεν έχει επιστρέψει ακόμα από την Σερβία στην οποία βρίσκεται από την Τετάρτη, ο δεύτερος είναι τιμωρημένος, ενώ  οι δύο τελευταίοι έμειναν εκτός για αγωνιστικούς λόγους. Στον αντίποδα ο Γιώργος Φοιρός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους νεαρούς Μπαμίχα και Πατσιογιώργο . Η αποστολή των «μελανόλευκων» που ταξίδεψε στη Λέσβο για το δύσκολο παιχνίδι με τους νησιώτες απαρτίζεται από τους: Παπατολίκα, Πατσιογιώργο, Νίκου, Λαζαρίδη, Γιαζιτζόγλου, Ίτσιο, Πολίτη, Ντόικιτς, Αποστολίδη, Ιορδανίδη, Καθάριο, Παπατόλιο, Μανίκα, Μασάδο, Σεχολάρι, Καραγκούνη, Ανδριόπουλο και Μπαμίχα.
Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Κουντουρέλης, Κοσμάς (Αθηνών)


Νίκη Βόλου - Καλλιθέα (Πανθεσσαλικό)
Γηπεδούχοι: Χωρίς τους Καρατζά και Ουέλινγκτον θα αγωνιστούν στο κυριακάτικο παιχνίδι οι «κυανόλευκοι». Αμφότεροι αποτελεούν προβλήματα της τελευταίας στιγμής για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη καθώς αισθάνθηκαν ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να αποκλειστούν. Αντίθετα στη διάθεση του προπονητή της ομάδας της Νέας Ιωνίας θα βρίσκεται ο Τάντιτς που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στον προσαγωγό. Η αποστολή των Θεσσαλών για τον αγώνα με τους « γαλάζιους» απαρτίζεται από τους: Βούρα, Καρακούτση, Ψιάνο, Λαλίν, Φλίγκο, Κοντοδήμο, Βέρτζο, Παπαδόπουλο, Τάντιτς, Πιέτρα, Σαμαρά, Κυριάκο, Πουρτουλίδη, Τζιώρα, Σκούφαλη, Χατζή, Παππά και Ριζογιάννη.
Φιλοξενούμενοι: Χωρίς τους Χριστοφιλέα,  Ρουσάκη, Ματσούκα, Καλτσά και  Δρόσο θα αγωνιστεί απέναντι στη Νίκη Βόλου η Καλλιθέα. Ο πρώτος κρίθηκε ανέτοιμος, ο δεύτερος είναι τραυματίας, ενώ οι τρεις τελευταίοι έμειναν εκτός για αγωνιστικούς λόγους. Η σημερινή προπόνηση  με την οποία η ομάδα του Λύσσανδρου Γεωργαμλή ολοκλήρωσε την προετοιμασίας περιέλάμβανε χαλάρωμα. Ο έμπειρος τεχνικός με την ολοκλήρωση της έκανε γνωστή την αποστολή των «γαλάζιων» που θα ταξιδέψει στο Βόλο και στην οποία θα συμμετέχουν οι: Μιχελής, Κατσούλης, Θεολόγου, Φαγιέ, Μουσταφίδης,, Σταύρου, Πίκολο, Βιγιαρέχο, Κατσικογιάννης, Αρβανίτης, Ντακόλ, Μαρουκάκης, Ατματζίδης, Σίλβα, Τρεκαρίτσι, Σεμπέκος, Φουτσίνι και Χατζόπουλος.
Διαιτητής: Χατζής (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Κασσαβέτης, Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής)


Παναχαϊκή -Αναγέννηση Επανομής (Αγυίας)
Γηπεδούχοι: Σε εικόνα ανάλογη με αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό που να συνοδευτεί από νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής στοχεύει η Παναχαϊκή. Ο Άγγελος Διγκόζης δεν θα έχει στη διάθεση του για τον αγώνα με τους «πράσινους» τους Βασιλαντωνόπουλο, Βοσκόπουλο (αμφότεροι τραυματίες), Φατιόν (τιμωρημένος) και Σαλαμαστράκη (αποτελεί ξένο σώμα).  Ο τεχνικός του συλλόγου  της Πάτρας δεν έκανε γνωστή την αποστολή για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς κάτι που θα γίνει αύριο πριν από στην σέντρα του αγώνα.
Φιλοξενούμενοι: Με πολλές απουσίες θα αγωνιστεί απέναντι στην Παναχαϊκή το συγκρότημα του Kώστα Βελιτζέλου το οποίο βρίσκεται εδώ και ένα γύρο χωρίς νίκη μακριά από την έδρα του. Ο τεχνικός των «πρασίνων» δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ζόσουα Σίλβα (τιμωρημένος), Αναστασίου, Παπαστεργίου, Κουκούλεκη, Κάρταλ, Κεφαλά,Κυριακάκη ( όλοι τραυματίες, πλην του Κεφαλά που έχει προσβληθεί από ασθένεια) και Γκλάμοσακ (παραμένει στην Κροατία χωρίς να δείχνει διατεθειμένος να επσιτρέψει). Στον αντίποδα επιστρέφει ο Τζανδάρης που εξέτισε την ποινή του. Η αποστολή της ομάδας της Επανομής που θα ταξιδέψει  στην Πάτρα αποτελείται από τους: Ταταρίδη, Νταντάμη, Λαμπερνάκη, Μωυσίδη, Σαμουηλίδη, Κουλίδη, Μπέκα, Μάθιου Σίλβα, Τζανδάρη, Τοπούζη, Παπατζίκο, Μαλαμή, Μπαλασά, Δραγανίδη, Σικαλόπουλο, Νομπρέγκα, Λένο, Σπανό και Σαλούκα.
Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Δουδούμης, Δόσκορης (Φθιώτιδας)


Φωκικός - Εργοτέλης (Δημοτικό Άμφισσας)
Γηπεδούχοι: Την διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» θα προσπαθήσουν να πάρει το συγκρότημα της Άμφισσας προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά την εντός έδρας ήττα από τη Νίκη Βόλου που βάζει την ομάδα του Πέτρου Δημητρίου σε περιπέτειες σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση παραμονή. Παρά τις επιστροφές των Ευσταθίου και Θέου που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και του Μαρτίνου που εξέτισε την ποινή του τα προβλήματα για το συγκρότημα της Φωκίδας δεν λείπουν καθώς εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τους Κρητικούς  έμειναν οι Μπουλουλής (τραυματίας), Ζαχαρόπουλος, Λίτσος (τιμωρημένος), Παπαζούδης και Θωμόπ0υλος (υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία). Την αποστολή απαρτίζουν οι: Γεωργίου, Μανιάτης, Αργυρός, Ενγκουέμ, Χαλούλο, Νάστο, Καραπέτσα, Γκόμεζ, Εσονό, Κωστόπουλο, Γουόρντεν,Σκαρίμπα, Λουκίνα, Σουλελέ, Ταμπάκη, Γεωργουσόπουλο, Σορώκο, Θέο, Ευσταθίου και Μαρτίνο.

Φιλοξενούμενοι: Με τρεις απουσίες  θα αγωνιστεί απέναντι στον Φωκικό ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Εργοτέλης που στοχεύει στο τρίποντο και στην παραμονή του στο ρετιρέ. Ο Σίνισα Γκόγκιτς συμπεριέλαβε στα πλάνα του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον στερεοελλαδίτικο σύλλογο τους Ρομάνο, Τζανακάκη και Γιοβάνοβιτς που εξέτισαν τις τιμωρίες τους  αλλά και τους Γκαντιάγκα, Μπρούνο που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Αντίθετα στο Ηράκλειο έμειναν ο τραυματίας Πλουσής και οι τιμωρημένοι Λαμπίν, Σαρρής. Στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για το κυριακάτικο παιχνίδι συμπεριλήφθηκαν οι: Αθανασίου, Καβουσάκης, Πίτσος, Ουέλινγκτον, Κοζορώνης, Τζανακάκης, Γιοβάνοβιτς, Κοτσώνης, Ρομάνο, Δωματάς, Μπουχαλάκης, Χαντί, Γκαντιάγκα, Γεωργίου, Χαλκιαδάκης, Ρέντζας, Ζάχορα και Βερπακόφσκις.
Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος, Παπανικολάου (Κορινθίας)

Ρεπό:Λάρισα
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: