Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Άντε, να τελειώνουμε…!

Νίκη για να ξεμπερδεύει μια και καλή με την υπόθεση «παραμονή» θέλει η ΑΕΚ σήμερα απέναντι στον Λεβαδειακό. Τα πλάνα του Λίνεν και η… υποδοχή του «Χ» στο Άρης-Πανθρακικός. Πολύς κόσμος στη Λιβαδειά.

Άντε, να τελειώνουμε…
Ποιος θα το’ λεγε παλαιότερα πως η ΑΕΚ τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος θα αγωνιούσε ακόμη για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία; Αυτό το άγχος έχει την ευκαιρία να αποβάλει μία και καλή η «Ένωση» σήμερα, εφόσον νικήσει τον Λεβαδειακό στην πόλη της Βοιωτίας (17:15, Novasports 1).

Η χθεσινή ισοπαλία μεταξύ Άρη και Πανθρακικού έφερε χαμόγελα στους ποδοσφαιριστές, καθώς κρατά τους πρώτους στο -3 και τους δεύτερος, που τη μεθεπόμενη αγωνιστική έρχονται στο ΟΑΚΑ, στο -2. «Πρέπει να κοιτάμε τα δικά μας παιχνίδια», φρόντισε-ωστόσο-να υπενθυμίσει στους παίκτες του ο Έβαλντ Λίνεν. Η ΑΕΚ με νίκη θα ανέβει στην ένατη θέση και θα διασφαλίσει τη σωτηρία της.

Ο Γερμανός τεχνικός, που δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Γκερέιρο, τον ανέτοιμο μετά την ίωση που πέρασε Παυλή και τον εκτός ομάδας Κατίδη, έχει καταλήξει στο 4-4-2. Ο Τσουκαλάς θα πάρει τη θέση του Βλάχου στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ανάκογλου θα παίξει για πρώτη φορά βασικός, ως αντι-Γκερέιρο. Το σχήμα της ΑΕΚ αναμένεται να είναι το εξής: Κωνσταντόπουλος (τερματοφύλακας), Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης (στόπερ), Τσουκαλάς (δεξί μπακ), Τσουμάγκας (αριστερό μπακ), Μητρόπουλος (αμυντικό χαφ), Ρίκκα, Κορδέρο (εσωτερικοί μέσοι), Ανάκογλου (επιτελικός μέσος), Φούντας, Πετρόπουλος (επιθετικό δίδυμο).

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλαμβάνονται επίσης οι Αραμπατζής, Βλάχος, Τσούπρος, Φέτσης, Αναστασόπουλος, Καραλής, Κατσικοκέρης, Σταματής και Φουρτάδο.

Στο πλευρό της ΑΕΚ, πέραν του Ανδρέα Δημητρέλου μετά από καιρό, θα είναι περίπου 1.000 φίλοι της. Τα 350 εισιτήρια που εξασφάλισε… επισήμως η ΠΑΕ εξαντλήθηκαν, αλλά θα παραχωρηθεί κι άλλος χώρος στην κερκίδα γιατί η ζήτηση είναι μεγάλη και η εκδρομή στη Λιβαδειά δελεαστική. πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: