Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Καμαρά: «Με κίνητρο το γόητρο»

Νίκη για το γόητρο θέλει ο Αμπντούλ Καμαρά ενόψει του ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής στην οποία ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ (31/3, 19:30).

Καμαρά: «Με κίνητρο το γόητρο»
Στη διαφορετικότητα των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Αμπντούλ Καμαρά, ενόψει του ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο άσος του «Δικέφαλου του βορρά» τόνισε πως το γόητρο σε αυτούς τους αγώνες αποτελούν και το κίνητρο για τη διεκδίκηση της νίκης.

Ακόμη, ο επιθετικός από τη Γουινέα τόνισε πως έχουν δουλέψει πολύ σκληρά, ώστε να είναι έτοιμοι για την εν λόγω αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Real Sports»:

«Πάνω απ' όλα σε παιχνίδια όπως αυτό, μετράει το γόητρο και αυτό αποτελεί κίνητρο για την κατάκτηση της νίκης. Ξέρουμε ότι απέναντι στον Ολυμπιακό τα παιχνίδια είναι πάντοτε διαφορετικά από τα υπόλοιπα που έχουμε δώσει.

Προερχόμαστε από ένα σερί καλών αποτελεσμάτων και δουλεύουμε σε φουλ ρυθμούς για να είμαστε έτοιμοι και δυνατοί στο συγκεκριμένο αγώνα. Είναι σίγουρο ότι θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό, καθώς γνωρίζουμε τι σημαίνει ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό». πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: