Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Η… κατάρα του ΟΑΚΑ για ΠΑΟ!!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει φέτος στο ΟΑΚΑ. «Ντου στα Αποδυτήρια» αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟ – Πλατανιάς 0-1. Γράφει ο γνωστός – άγνωστος του sportdog.
Φοβερά πράγματα είναι αυτά που γίνονται φέτος με τον Παναθηναϊκό. Και δεν θα κάτσω τώρα να πω αν έπρεπε ή δεν έπρεπε να χάσει από τον Πλατανιά, αν πίεσε, αν έκανε περισσότερες τελικές, αν δεν του δόθηκε ένα πέναλτι για να ισοφαρίσει, αν ο πολύ μαχητικός Πλατανιάς του Άγγελου Αναστασιάδη έχει πάρει το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις του με τους πράσινους σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αυτά, άλλωστε, είναι πάνω – κάτω ήδη γνωστά και ο καθένας που είδε το ματς έχει βγάλει τα συμπεράσματά του.
Εγώ ξέρω ένα πράγμα, λοιπόν. Τι γράφει το κοντέρ. Ποια είναι τα αποτελέσματα, δηλαδή. Κι εδώ δεν μιλάμε για ένα και δυο ματς που θα μπορούσες να πεις ότι αποτελούν εξαίρεση, αλλά για την γενική εικόνα του Παναθηναϊκού φέτος στην έδρα του.
Με οκτώ γκέλες!
Βάλτε τα κάτω και θα δείτε. Ο Παναθηναϊκός μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα έχει δώσει 13 ματς ως γηπεδούχος. Βγάζουμε έξω τα ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, αλλά και με την ΑΕΚ. Μας μένουν 10 αγώνες, λοιπόν.
Κανείς δεν λέει να κάνεις δέκα νίκες. Όλο και κάπου θα στραβώσει ένα παιχνίδι. Συμβαίνουν αυτά, δηλαδή. Εδώ, όμως, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μέχρι τώρα οκτώ γκέλες ως γηπεδούχος! Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Κι όταν λέμε γκέλες εννοούμε με αντιπάλους που θεωρητικά είχε τον πρώτο λόγο για να πάρει αυτός το τρίποντο.
Αυτά είναι τα παιχνίδια
Ιδού και τα ματς:
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ 1-1
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-1
Παναθηναϊκός – Αστέρας 0-0
Παναθηναϊκός – Άρης 1-1
Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 1-2
Παναθηναϊκός – Πανθρακικός 1-1
Παναθηναϊκός – Σκόντα Ξάνθη 0-1
Παναθηναϊκός – Πλατανιάς 0-1
Έχει πετάξει 19 βαθμούς!
Ούτε λίγο, ούτε πολύ μέσα στο γήπεδό του ο Παναθηναϊκός έχει πετάξει φέτος 19 ολόκληρους βαθμούς! Όπως είπαμε, και η γκέλα μέσα στο πρόγραμμα είναι, όμως εδώ δεν μιλάμε για μια και δυο φορές.
Αναπόφευκτα…
Και μόνο ότι ο Παναθηναϊκός έχει πάρει 19 βαθμούς εκτός έδρας και μόνο 18 εντός, τα λέει όλα. Και μακριά από το γήπεδό του κλωτσάει πόντους, όμως αυτό που γίνεται φέτος στο ΟΑΚΑ δεν έχει προηγούμενο. Και, αναπόφευκτα, φτάνει πια μόλις τρείς αγωνιστικές πριν το τέλος να παραμένει ακόμα μακριά από τα πλέι οφ…
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: