Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Φραγκιάς: «Τα λάθη στο δεύτερο ημίχρονο μας στοίχισαν»

Στα λάθη του δευτέρου ημιχρόνου απέδωσε ο Βασίλης Φραγκιάς την ήττα του Κολοσσού Ρόδου από τον ΚΑΟΔ.

Φραγκιάς: «Τα λάθη στο δεύτερο ημίχρονο μας στοίχισαν»
Ο Κολοσσός Ρόδου έδωσε τη δική του… μάχη στο ματς με τον ΚΑΟΔ, ωστόσο τα πολλά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο είχαν ως αποτέλεσμα την ήττα (74-66) από την ομάδα της Δράμας, σύμφωνα με τον Βασίλη Φραγκιά.

«Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ. Έγινε ένα καλό παιχνίδι και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν και αρκετά σκληρό. Ο κόσμος το ευχαριστήθηκε. Εμείς παλεύουμε σε κάθε ματς για την ύπαρξη μας. Έτσι, το μυαλό μας είναι στον επόμενο αγώνα-τελικό με αντίπαλο το Περιστέρι. Τα παιδιά έκαναν πολύ καλή προσπάθεια, αλλά τα λάθη του δευτέρου δεκαλέπτου μας στοίχισαν. Παλέψαμε να "γυρίσουμε" το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ. Καλή συνέχεια», τόνισε ο Βασίλης Φραγκιάς.

Με τη σειρά του, ο Γιάννης Καλαμπόκης δήλωσε: «Είμαστε στενοχωρημένοι. Πληρώσαμε το πρώτο ημίχρονο, όταν οι πολλές άστοχες επιθέσεις και οι χαμένες βολές, έδωσαν στον ΚΑΟΔ το δικαίωμα να πάρει μεγάλη διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κατάθεση ψυχής, προσπαθώντας να «γυρίσουμε» το παιχνίδι, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Ο ΚΑΟΔ είναι πολύ καλή ομάδα και ήταν δύσκολο αυτό. Στις τελευταίες εμφανίσεις του δείχνει ότι αξίζει να είναι στα πλέι οφ. Και σε εμάς όμως, αξίζει η σωτηρία και για αυτή θα παλέψουμε" δήλωσε από πλευράς παικτών ο Γιάννης Καλαμπόκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: