Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Καλαφατάκης: «Με το “εγώ” κάτω από το “εμείς”»

Ο Ίκαρος Καλλιθέας θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει συγκεντρωμένα και ταπεινά, όπως δήλωσε ο Γιώργος Καλαφατάκης μετά τη νίκη (79-67) επί του Άρη.

Καλαφατάκης: «Με το “εγώ” κάτω από το “εμείς”»
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Γιώργος Καλαφατάκης με τη νίκη (79-67) του Ικάρου επί του Άρη, ωστόσο –όπως είπε- η ομάδα της Καλλιθέας θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει συγκεντρωμένα και ταπεινά, προκειμένου να έχει ανάλογη πορεία μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Καλαφατάκης:

«Παίζαμε ένα πολύ δύσκολο και κομβικό παιχνίδι για την ιστορία της ομάδας. Έπρεπε να πιάσει τόπο η νίκη μέσα στη Ρόδο, θέλαμε τη νίκη γιατί έχουμε ίδιους στόχους με τον Άρη. Παράλληλα θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη πορεία στην ιστορία του Ικάρου και αυτές οι 11 νίκες είναι οι περισσότερες στην ιστορία της ομάδας. Πήραμε και τη διαφορά, αλλά τώρα έχουμε δύσκολη συνέχεια. Με κόπο, ιδρώτα και πολλά προβλήματα, έχουμε φθάσει ως εδώ. Πρέπει να δουλέψουμε συγκεντρωμένα και ταπεινά όπως τώρα. Με το “εγώ” κάτω από το “εμείς”. Όπως ο Λάζαρος (σ.σ. Αγαδάκος) έπαιξε με σοβαρό διάστρεμμα, αλλά και ο Φαγέ με ένεση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη για τα καλά του λόγια και να του ευχηθώ καλή συνέχεια. Το ματς το κέρδισε αυτός που το ήθελε περισσότερο. Από την άμυνα πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. Τώρα κοιτάμε το επόμενο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: