Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Την «λύγισαν» τα… πέναλτι!!

Την ήττα με σκορ 2-1 στην έδρα της Πίτερμπρο γνώρισε η πρωτοπόρος της Τσάμπιονσιπ, Κάρντιφ, χάνοντας την ευκαιρία να αποσπαστεί ακόμα περισσότερο από τους διώκτες της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα. Από το σημείο του πέναλτι ήρθαν και τα δύο γκολ των γηπεδούχων.
Η ομάδα του Μάλκολμ Μακάι μπορεί να προηγήθηκε με τον Σίγκουρντσον στο 23’ και να διατηρούσε το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο εικοσάλεπτο, ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στην ανατροπή τον ΜακΚάν να ευστοχεί δύο φορές (72’, 79’) από το σημείο του πέναλτι!
Οι Ουαλοί έμειναν στους 75 βαθμούς και το +8 από την 3η Γουότφορντ, την ίδια ώρα που η Πίτερμπρο έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία.
Μεγάλη ευκαιρία να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα έχασε η Μπράιτον. Το συγκρότημα του Γκουστάβο Πογιέτ μπορεί να προηγήθηκε δύο φορές στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φόρεστ στο Νότιγχαμ, ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) με το γκολ του Λάνσμεπρι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Νίκες για τους γηπεδούχους στα υπόλοιπα παιχνίδια που έκαναν σέντρα στις 17:00.
Η 39η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Χάντερσφιλντ με τη Χαλ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Γουλβς-Μίντλεσμπρο 3-2
Ίπσουιτς-Λιντς 3-0
Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Μπάρνσλεϊ 2-1
Τσάρλτον-Μπόλτον 3-2
Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπράιτον 2-2
Πίτερμπρο-Κάρντιφ 2-1

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: