Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

«Παίκτες δίχως αρχ…α»!

Πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να είναι ο Φάμπρι. Ο Ισπανός έκανε λόγο για παίκτες δίχως αρχ…α, που δεν αξίζουν να φορούν τη φανέλα με το «τριφύλλι», καλώντας τη διοίκηση να πάρει κεφάλια.

«Παίκτες δίχως αρχ…α»!
Τον Φάμπρι μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει για πολλά, όχι όμως πως είναι άνθρωπος που μασάει τα λόγια του. Αυτήν τη φορά ο Ισπανός έκανε ένα βήμα παραπάνω και είπε έξω από τα δόντια κουβέντες που εδώ και πολύ καιρό συζητούν μεταξύ τους φίλοι και.. εχθροί του Παναθηναϊκού.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έκανε λόγο για παίκτες δίχως αρχ…α, που δεν αξίζουν να φορούν τη φανέλα με το «τριφύλλι», καλώντας τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να πάρει κεφάλια.

«Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν το αίμα και τα αρχ…α να φορούν αυτήν την φανέλα. Πρέπει να δούμε ποιοι μπορούν να συνεχίσουν να τη φορούν. Κάποιοι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο χωρίς να έχουν καταλάβει τι ακριβώς παιζόταν σήμερα για την ομάδα. Όταν ένας παίκτης έχει μπροστά του το τέρμα και δεν βάζει γκολ δεν είμαι σίγουρος αν θέλει να κάνει αυτό η το αντίθετο. Οι διοικούντες θα πρέπει να αναλύσουν την κατάσταση και να δουν ποιος αξίζει και ποιος όχι για να μείνει στην ομάδα. Να χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι και να πάρουν αποφάσεις. Αυτή είναι η γνώμη μου. Μιλάω για όλα αυτά ενώ έχω σιωπήσει στο παρελθόν. Προσπάθησα να είμαι ως τώρα ευγενικός, όπως έκανα μετά το ματς με τον Άρη. Έφτασε η ώρα όμως δούμε ξεκάθαρα τα πράγματα», τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: