Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

«Σε μέτρια μέρα πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε»

Ευχαριστημένος μόνο από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, όχι από την απόδοση του Πλατανιά δήλωσε μετά το ματς ο Άγγελος Αναστασιάδης.

«Σε μέτρια μέρα πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε»
Ο τεχνικός του Πλατανιά τόνισε πως οι «πράσινοι» ήταν αγχωμένοι και προσπάθησαν ανορθόδοξα να φτάσουν στο γκολ, γεονός που έκανε πιο εύκολο το έργο των Κρητικών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ήταν ένα πάρα πολύ κρίσιμο ματς για μας και για τον Παναθηναϊκό. Εμείς θέλαμε τη νίκη για άλλους λόγους και ο Παναθηναϊκός για τα πλέι οφ. Είμαι ευχαριστημένος μόνο από το αποτέλεσμα. Κάναμε άσχημο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να βγάλουμε καλύτερες κόντρα επιθέσεις, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν βγάλαμε τις επιθέσεις που έπρεπε για να σκοράρουμε και να φορτώσουμε με άγχος τον αντίπαλο. Είχαμε σε πολύ άσχημη μέρα πολλούς παίκτες. Μάλλον φταίω και εγώ γιατί δεν είδα πολύ φρέσκια την ομάδα μου. Πρέπει να το δω αυτό. Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε με ένα συγκεκριμένο τρόπο να σκοράρει, κάτι που για μας ήταν πάρα πολύ εύκολο να το εξουδετερώσουμε τις περισσότερες φορές».

Σε ερώτηση εάν ο Παναθηναϊκός ήταν τόσο κακός που χάνει από μια ομάδα με μέτρια απόδοση, ο Άγγελος Αναστασιάδης απάντησε:

«Αυτό είναι δικό σας συμπέρασμα. Δεν είπα ότι είναι κακός ο Παναθηναϊκός. Μπορώ να πω ότι υπήρχε πολύ μεγάλο ψυχολογικό βάρος και για τις δύο ομάδες, περισσότερο για τον Παναθηναϊκό. Είναι και άλλα πράγματα που συμβαίνουν σε ένα παιχνίδι. Μέχρι να γίνει η αλλαγή του Μπέλιτς είχαμε προβλήματα. Μετά ηρέμησε η ομάδα. Είχαμε μια μέτρια μέρα, απλά πήραμε το αποτέλεσμα. Άλλες φορές είχαμε καλύτερη απόδοση και δεν πήραμε αποτέλεσμα. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό να βρει το δρόμο του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: