Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Κουίνσι: «Να κάνουμε τρεις νίκες»

Δεν έχει χαθεί ακόμα το… τρένο των play offs για τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Κουίνσι μετά την ήττα από τον Πλατανιά.

Κουίνσι: «Να κάνουμε τρεις νίκες»
Ο Παναθηναϊκός διατηρεί ακόμα κάποιες ελπίδες για να εξασφαλίσει μία θέση στα play offs, σύμφωνα με όσα είπε ο Κουίνσι μετά την ήττα (1-0) από τον Πλατανιά. Αναφορικά με το ματς, ο Γκανέζος μέσος τόνισε πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γρήγορο τέρμα των Κρητικών, καθώς δυσκόλεψε αρκετά την κατάσταση για τους «πράσινους».

«Δεχθήκαμε γκολ νωρίς και δυσκόλεψαν τα πράγματα. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι δύσκολα αυτή τη στιγμή, αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Υπάρχουν προβλήματα και όντως τα πράγματα δεν είναι καλά για εμάς», δήλωσε αρχικά στη Nova ο Κουίνσι και πρόσθεσε με το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να προλάβει τα play offs:

«Έχουμε κάποιες ελπίδες, είμαστε τρεις βαθμούς πίσω από τον ΠΑΣ. Αυτό σημαίνει πως δεν έχει χαθεί τίποτα. Θα πρέπει να νικήσουμε τα τελευταία τρία παιχνίδια, αν και είναι δύσκολα, για να μπούμε στα play offs».

Για το γεγονός πως είχε ζητήσει άδεια πριν από μέρες: «Είχα πολλούς τραυματισμούς, οπότε αυτό οπωσδήποτε αποτέλεσε τροχοπέδη για την καριέρα μου και τις εμφανίσεις μου και γι’ αυτό ζήτησα άδεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: