Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Μαρκόπουλος: «Μη δεχτούμε ελεύθερα σουτ»

Στο μαρκάρισμα των περιφερειακών σουτ του Ηλυσιακού στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος, ώστε να νικήσει ο ΠΑΟΚ τους «κιτρινόμαυρους», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Μαρκόπουλος: «Μη δεχτούμε ελεύθερα σουτ»
Ο Μακεδόνας τεχνικός τόνισε πως ο Ηλυσιακός είναι ικανός για το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε γήπεδο και διαθέτει έμπειρους παίκτες. Αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών όλη την εβδομάδα και περιμένει νίκη για την τετράδα.

Αναλυτικά: «Ο Ηλυσιακός είναι μία ομάδα ικανή να φέρει οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Άλλαξε το ρόστερ του, έχει έναν πολύ καλό σκόρερ, τον Στόγκλιν, τους Γκάρισον και Αναγκόγιε, που είναι ικανοί παίκτες, και έμπειρους, όπως ο Χατζής, ο Καυκής και ο Δορκοφίκης. Γενικά, πρόκειται για ένα καλό ρόστερ και για ομάδα που δεν πρέπει να της δώσεις τη δυνατότητα να σουτάρει ελεύθερα, γιατί μπορεί να σου κάνει την ζημιά.

Η δική μας προετοιμασία δεν ήταν όπως θα τη θέλαμε. Με τον Παπαδόπουλο να ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα και μία συντηρητική αγωγή και αρκετούς παίκτες να απουσιάζουν από τις προπονήσεις. Θέλουμε, όμως, να νικήσουμε για να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία στο πρωτάθλημα».

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος τόνισε πως: «Προετοιμαστήκαμε για ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Ηλυσιακός είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να προσπαθήσουμε πολύ από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο και να μη δώσουμε δικαίωμα στον αντίπαλό μας, γιατί μπορεί να το πληρώσουμε.
Θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στα ριμπάουντ και, με την προσπάθεια που θα κάνουμε, θέλουμε να φτάσουμε σε μία ακόμη νίκη στο γήπεδό μας, στο οποίο είναι πολύ σημαντικό να είμαστε αήττητοι».

Στα καθαρά αγωνιστικά, το Σάββατο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν συμμετείχε ξανά στο πρόγραμμα και αναμένεται να μην αγωνιστεί, αφού συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για το τραυματισμένο του γόνατο. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του κ. Μαρκόπουλου. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: