Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Σίγουρος ο Βιντιάδης, ανήσυχοι στη διοίκηση!

Βεβαιότητα για την είσοδο του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ διαρρέεται από το περιβάλλον του, αλλά η διοίκηση παραμένει στο σκοτάδι και περιμένει… πράξεις.

Σίγουρος ο Βιντιάδης, ανήσυχοι στη διοίκηση
Οφειλές προς το Δημόσιο, παίκτες, ομάδες, ενοικιαστές, υπαλλήλους και αδυναμία να καλυφθούν ακόμη και στοιχειώδεις ανάγκες ή λειτουργικά έξοδα συνθέτουν το σκηνικό της τραγικής οικονομικής κατάστασης στην ΠΑΕ ΑΕΚ που περιμένει σαν μάννα εξ ουρανού την εισροή κάποιων κεφαλαίων στα ταμεία της. Ελλείψει, δε, άλλης λύσης στον ορίζοντα είναι υποχρεωμένη να περιμένει τον Δημήτρη Βιντιάδη, κάτι που κάνει άλλωστε εδώ και μήνες.

Από το περιβάλλον του 32χρονου εφοπλιστή διαρρέεται η βεβαιότητα πως θα πάρει πολύ σύντομα στα χέρια του την ΠΑΕ, ακόμη και πως θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα που αρχίζει. Λέγεται πως τις επόμενες μέρες θα έρθει στην Αθήνα ο Κιθ Χάρις με εξασφαλισμένα χρήματα από συνεργάτες και θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση στον κόσμο, ενώ θα γίνει και το πολυαναμενόμενο ραντεβού με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Πέτρο Παππά.

Η διοίκηση της ΠΑΕ είναι δικαιολογημένα επιφυλακτική. Το προηγούμενο διήμερο δεν έλαβε καμία επίσημη ενημέρωση από πλευράς Βιντιάδη και περιμένει αποδείξεις, δηλαδή… χρήματα. Το ΔΣ θα συνεδριάσει την Πέμπτη ή την Παρασκευή για να αναζητήσει λύσεις για τις άμεσες οικονομικές ανάγκες της ομάδας, μιας κι ακόμη και αυτό το ταξίδι στα Γιάννενα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ γίνεται «θρίλερ». πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: